Fashionnews

Win 3x €100 Noisy May shopping money

Marlies, 11 mei 2014

Win 3x €100 Noisy May shopping money

Hiep, hiep, hoera! Noisy May is voortaan te koop bij Vero Moda. Het street merk krijgt zo een plekje in onze vaste shopping routine. En dat mag best een beetje gevierd worden. Daarom tikken we nu niet alleen een kleine ode aan dat fijne Noisy May, maar geeft het merk ook 3x €100,- shoptegoed voor haar webshop weg.

Noisy May

Be unique, be naughty, be Noisy May

Bij Noisy May maak je je op voor een flinke dosis nineties. Glimmende folie prints, cijfers, statements en ritsen zijn terug uit de vorige eeuw. Faux leather is kenmerkend voor de collectie; van edgy skirts tot leerdetails in jeans. Niets street chic, maar gewoon kant-en-klare rauwe streetstyle. En dat mag niet teveel kosten. Daarom is Noisy May een budgetversie voor veel blogger favorieten. Feeling denim? Je valt zeker voor al de jeans in de collectie. Dit voorjaar brengt Noisy May je een heerlijke hoeveelheid bleeched destroyed jeans en de tuinpakken. Be unique, be naughty, be Noisy May.

Noisy shoppinglist

blouse geruit leren jasje jeans

Geruite lange blouse
NOISY MAY
€34,95
Zwart jasje
NOISY MAY
€59,95
Jeans KIM
NOISY MAY
€59,95  top jeans tuinbroek bomberjack

Top met print
NOISY MAY
€14,95
Denim jumsuit
NOISY MAY
€59,95
Bomberjack met print
NOISY MAY
€39,95

Reageer en win 3x €100,- shoptegoed

Ben jij ook blij dat al dit bovenstaande voortaan gewoon bij Vero Moda te vinden is? Laat weten hoe je musthave look in de streetstyle van Noisy May eruit ziet en misschien shop jij hem dan wel helemaal voor nop met een van de 3x €100,- shoptegoed voor de webshop van Noisy May. Maak vast je shopping list en bekijk de complete Noisy May collectie in de Fashion Finder.

Gefeliciteerd, Iza, Daphne en Charlene, jullie winnen ieder €100,- shoptegoed van Noisy May! 

Je kunt meedoen met deze actie t/m 25 mei 2014.

liefs, Marlies Bax,

Lees meer