Winnen

Win: 3 x een Herôme nagelverzorgingspakket t.w.v. €76,56

Kristel, 18 februari 2021

Hebben jouw nagels het ook flink te verduren gehad door alle sneeuwbalgevechten / klusjes in huis / nagelbijten-door-stress-momenten (doorhalen wat niet van toepassing is)? Dan wordt het tijd om ze eens flink in de watten te leggen. En wij hebben precies wat je nodig hebt.

Van vijl tot handcrème, van nagelolie tot -lak: Herôme heeft weer heel wat heerlijke nieuwe producten gelanceerd en hier speciaal voor ons - of eigenlijk voor júllie - een fantastisch pakket t.w.v. €76,56 mee samengesteld. En daar mogen wij er maar liefst 3(!) van weggeven.

Zo doe je mee

Wil jij kans maken op één van de Herôme pakketten t.w.v. €76,56? Hou de Instagram stories van @fashionchick dan goed in de gaten. In de aankomende dagen zullen we je hier een aantal vragen stellen waarop je het antwoord ook in de stories terug kunt vinden. Denk jij het antwoord te weten? Beantwoord de vraag dan in de vraagsticker en wie weet ben jij dan één van de gelukkigen die haar nagels binnenkort uitgebreid kan verzorgen. 

Dit kun je winnen

Glass Nail File met Delfts Blauw handvat
Wist jij dat je je nagels het beste met een glasvijl kunt vijlen? Dankzij de speciale structuur van glas sluit de nagelplaat perfect af, waardoor er geen haakjes of scheurtjes kunnen ontstaan. Zo krijgen water en vuil geen kans om de nagelplaat binnen te dringen en kunnen je nagels sneller en langer groeien. Deze beauty van Herôme is voorzien van een Delfts Blauw design en is een lust voor je nagels én het oog.

Nourishing Nail Oil
Heb je last van zeer droge, breekbare nagels en nagelriemen? Verzorg ze dan eens met deze voedende nagelolie. Dit herstelt de de conditie van de nagels en houdt ze soepel. Bovendien stimuleert de olie slecht groeiende nagels en verzorgt het de nagelriemen. 

Wonderpen
Met de Cuticle Night Repair (Wonderpen) tover je kapotte nagelriemen om in gezonde nagelriemen die gevoed en gehydrateerd zijn. Het serum met o.a. jojoba- en amandelolie en sheabutter herstelt droge, ontstoken en pijnlijke nagelriemen terwijl je slaapt. 

24Hour Protective Hand Cream
De handcrème laat een ultrafijn laagje achter op de handen, die de huid versterkt en uitdroging voorkomt. Door een hoge zonbeschermingsfactor van de 24 Hour Protective Hand Cream zijn je handen optimaal beschermd tegen de schadelijke invloeden van zonlicht en wordt huidveroudering tegengegaan.

Take Away Nail Colours
In dit pakket vind je maar liefst 3 kleuren nagellak, allen verrijkt met silica en vitamine E dat je nagels verzorgt en ze een stralende glans geeft. Ook bevatten ze panthenol, wat ervoor zorgt dat de nagel niet uitdroogt. De perfecte finishing touch voor verzorgde handen en prachtige nagels dus.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer