menu
Kinky boots
Winnen

Win: 3 x 2 kaarten voor 'Kinky Boots' de musical

Kristel, 14 november 2019

'Kinky Boots' de musical is een ontroerende feel-good musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn. Deze show bevat alles: prachtige kostuums, swingende choreografieën en heerlijke liedjes van Cyndi Lauper. En jij kunt erbij zijn!

Charlie erft de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader, die aan faillissement ten onder dreigt te gaan. Maar als hij Simon - of Lola, zijn flamboyante alter ego - ontmoet, lijkt dat de redding: om de fabriek te redden storten ze zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Natuurlijk gaat dit niet zonder slag of stoot en al dansend en zingend nemen de verschillende personages ons mee op hun avontuur. Zou de collectie op tijd af zijn voor Milaan Fashion week? Wij verklappen niks. Maar we zeggen wel: hier wil je heen. En daar helpen we je graag bij. Wij mogen namelijk 3 x 2 kaarten weggeven voor 'Kinky Boots' de musical.

Zo doe je mee

Wil jij samen met je lief, beste vriendin, moeder, buurvrouw of leukste collega naar 'Kinky Boots' de musical? Volg dan onderstaande stappen. Succes!

#1 Like onderstaande Instagram post
#2 Tag degene met wie je graag naar de musical zou willen
#3 Vertel ons waarom juist jullie hierheen moeten

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 28 november 2019. De winnares wordt via Instagram benaderd.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer