Win 2 x 2 kaarten voor Wildeburg festival!

Yes! We hebben weer een nieuwkomer op festival gebied. Ben jij dol op een gevalletje: dansen tot het pijn doet in je benen? Word je blij van het knusse tentjes gevoel, van met z'n allen klagen over vieze wc's maar vervolgens gebroederlijk doorzetten, van stampen in de modder, van de handen in de lucht, van meezingen tot je schor bent en van heel, heel, heel veel lachen met je liefste vriendjes en vriendinnetjes? Nou, dan hebben we goed nieuws voor je. Wildeburg is namelijk de allerfijnste nieuwkomer op het gebied van hippe, intieme 3-daagse festivals (vinden wij dan).

wildeburg

He-le-maal los!

Ja, dat kun je dus op Wildeburg: he-le-maal los. Met 4 podia, 70 artiesten en bizar veel creatieve uitspattingen, gaan de festivalbezoekers op Wildeburg tot het gaatje. Van vrijdag 15 juli 12.00u tot en met zondag 17 juli 00.00u is het feest. Uhm ja. Dat lees je goed. #Maximaalgaan dus. Een beetje doorzettingsvermogen is een goede eigenschap voor de Wildeburg festivalbezoeker. Alhoewel. Van een tof weekend als dit krijg je natuurlijk ook bergen energie. En daarbij komt: niemand wordt boos als je om 01.00u je tent inkruipt. Kun je mooi de volgende ochtend stipt 09.00u fris en fruitig je bammetje oppeuzelen bij een of andere vette stage. Wildeburg vier je namelijk precies zoals jij dat wil. Maar wel midden in de natuur. Ver van de bewoonde wereld. Een beetje sprookjesachtig is het eigenlijk. Wowsa!

Wildeburg

Winnen?

You're in it to win it! En kaartjes voor Wildeburg zijn met een beetje geluk gewoon gratis in tha pocket! Wij mogen namelijk 2 x 2 kaarten weggeven voor een heel weekend lang feest. Fashionchicks zijn immers overal graag geziene gasten. Dus ook op Wildeburg. Logisch! Wat moet je doen? Easy does it! Laat een reactie achter onderaan dit artikel, waarin je ons vertelt waarom jij moet winnen. En wie weet... Liever zeker van je zaak? Voor €105,00 ben je er drie dagen lang bij, inclusief camping-ticket. Wil je liever eerst even een kijkje nemen voordat meteen Full Monty gaat? Dan kun je voor de zondag voor €30 een ticket kopen. Zien we je daar?

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 9 juli 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Marjolein van den Broek

Marjolein van den Broek Never underestimate the power of a good outfit on a bad day..

Shop meer van

Jeans T-shirts

Reageer

  Log in om te reageren
 • Denise 1 jaar geleden

  En wie van jullie heeft gewonnen meiden?? Ik namelijk niet :( veel plezier als je gaat!!

 • Maureen 1 jaar geleden

  Wildeburg festival is als een doos chocolade; je weet nooit wat je gaat krijgen. Het is een mengsel van ieders favoriet. Mijn absolute favoriete chocolade in deze specifieke doos is "Umeme Afrorave"! De smaak van Afrobeats met de bijzondere live gitaren, trommels en synthesizer., maakt het een perfect afgerond zoetwaren verzinsel! Dat is echte kunst en niet alleen entertainment! Yum, beste chocolade in de wereld!! Hier wil ik graag van genieten Alvast bedankt voor de traktatie FASHIONCHICK ;-)

 • Johanna Hendrika 1 jaar geleden

  Het winnen van Wildeburg Festival tickets is Über spannend!! Wij willen heel graag heen omdat: Er allemaal vette artiesten komen, omdat het nog gezelliger is met mijn beste vriendin erbij, om de sfeer te proeven en delen met mede wildeburggangers, om te dansen, om te sjansen, om keihard (vals of mooi) mee te zingen!! DAAROM willen wij winnen!! Of de zon schijnt of de regen uit de hemel valt, is het niet echt belangrijk voor ons. Good girls go to Wildeburg festival.....

 • Nieki 1 jaar geleden

  Jaaa dit wil ik natuurlijk heeel graag winnen voor mij en mijn vriendinnetje! Ik wil haar DOLGRAAG verrassen dit jaar, omdat ik het vorig met haar verjaardag “verprutst” had *zucht*.We hadden afgesproken elkaar niets te geven voor onze verjaardagen, dus dat deed ik..Maar zij niet!! Er stond een SUPER cadeau waar ik ONTZETTEND blij mee ben! Ohh, ik schaamde me kapot dat ik niks voor haar had! Nou..dus, hopelijk kan ik het weer helemaal goedmaken met deze wereldse Wildeburg festival kaarten

 • Cindy 1 jaar geleden

  Jaaaa!!! Please?!

 • Shar 1 jaar geleden

  Gewoon even lekker weg en gewoon GENIETEN !!

 • Elza 1 jaar geleden

  Deze tickets zou ik willen winnen speciaal voor mijn beste vriendin. Door een scheiding is ze al lang niet meer op stap gegaan omdat ze eerst alles achter de rug wilde hebben. Nu komt de rechtszaak eindelijk dichterbij en zou dit een supercadeau zijn om eindelijk weer een los te gaan en te genieten van de mooie dingen in het leven! Dit zou een supercadeau zijn waar we allebei nog lang van zullen nagenieten!

 • Mandy 1 jaar geleden

  Wat zou ik blij zijn met deze tickets!! Ik moet winnen omdat ik ga emigreren naar Ierland, en dus alles MOET achterlaten hier in Nederland... Dit festival zou een geweldige afsluiter zijn voor mij en mijn vriendinnen!

 • Christine 1 jaar geleden

  Ik moet deze prijs winnen want ik ben enthousiast, het lijkt me zo heerlijk, even niks, ver weg van de bewoonde wereld, dansen, nieuwe mensen ontmoeten, dat is mijn ding!

 • Shania 1 jaar geleden

  Waarom ik moet winnen? Ik en mijn vriendinnen zijn de leukste meiden om mee te feesten! Kort & krachtig maar zeker waar! Zou geweldig zijn

 • Sigrid 1 jaar geleden

  Wat super gaaf dat jullie kaartjes weggeven!! Ik zou deze graag willen winnen omdat ik na 3 jaar mijn diploma heb gehaald en nu een jaar flik ga werken om te sparen voor een vervolg studie. Bij sparen horen helaas geen festival's of vakantie's. Dus 2 kaarten winnen zou de uitkomst zijn :)

 • Gwendy 1 jaar geleden

  Ik wil hier heel graag naartoe met mijn vriend, om te vieren dat we geslaagd zijn en onze jubileum. Super zo'n festival!

 • Shierley 1 jaar geleden

  ik zou het heel graag willen winnen samen met mijn dochter Lenka omdat is onze droom om een keer naar toe willen en gezellig samen zijn

 • Rosanne 1 jaar geleden

  Je zou mij ontzettend blij maken met kaartjes, omdat ik mij op festivals altijd het allergelukkigst voel. Het motto;'' doe lekker waar je zin in hebt'', klinkt als (beyoncé) muziek in mijn oren. Ohja : Ik sta dit jaar op de aftermovie van All We Want met een opblaaskrokodil te knuffelen. Dus, als dat geen goede reden is om mij deze kaartjes te gunnen, weet ik het ook niet meer ;) toedeloeeeeee :):):)

 • Sarah 1 jaar geleden

  Ik voel dat Wildeburg echt een knaller van een festival gaat worden en ik zou deze eerste editie absoluut niet willen missen. Muziek + vrienden + lineup + zwemmen + zon + kamperen + dansen + natuur + 3 dagen lang = meest perfecte tijdsbesteding die ik me kan bedenken deze zomer!

 • agnes 1 jaar geleden

  Mijn vriendinnen vertellen vaak over dit festival maar omdat ik geen 18 was kon ik dit nooit zelf mee maken, Maar 14 juli word ik 18 en hoop ik dat naar dit geweldige feest kan gaan met mijn vriendinnen. En dit zou het gaafste verjaardags cadeau zijn dat ik me kan wensen!

 • Jasmijn 1 jaar geleden

  Doordat ik afgelopen maand een week in het ziekenhuis belandde moest ik mijn vakantie met vriendinnetjes naar Mallorca missen. Dit geweldig klinkende festival zou de zomer toch nog een stuk mooier maken! lekker dansen, zingen en feesten met vriendinnen, want daar wordt het nu toch echt een keer tijd voor! Kom maar op met het festival xx

 • richelle 1 jaar geleden

  Klinkt echt super gaaf. Kom maar op met die tickets... Heb wel een feestje verdiend al zeg ik het zelf :-)

 • Marianne 1 jaar geleden

  Wildeburg? Klinkt wel noodzakelijk maar ook alsof ik mijn hoge hakken wel thuis kan laten, nieuw, verrassend. Ik kom graag polshoogte nemen!

 • Lee-Ann 1 jaar geleden

  Ik wil dit festival wel graag ontdekken

 • Robin 1 jaar geleden

  Ben superbenieuwd naar dit festival! Weer wat nieuws is altijd leuk, ik doe mee!

 • Nina 1 jaar geleden

  Het programma ziet er wel heel tof uit! Zou me hier graag een paar dagen in onderdompelen...

 • wieke 1 jaar geleden

  Dansjes wagen onder de sterren, te vroeg wakker worden in een warm wordende tent (tipiiiiii) en gelijk met je voeten in de dauw op 't gras, zon op je gezicht en hoppa nog meer dansjes wagen...play & repeat! Even helemaal weg van de bewoonde wereld en alles vergeten, hoe heerlijk <3 Wieke

 • Denise 1 jaar geleden

  Het eerste en laatste deel van WILdeBURG zit in mijn achternaam, en ik zou zo graag dit moddervette feest, van het begin van de eerste editie tot aan het laatste deel van de laatste editie mee willen vieren!!! Please can you make it happen for me? Lets hope! X D

 • Elizabeth 1 jaar geleden

  Wauw, dat zou zo tof zijn! Moet hier natuurlijk bij zijn ;)