Winnen

Win 2 x 2 kaarten voor Wildeburg festival!

Marjolein, 25 juni 2016

Win 2 x 2 kaarten voor Wildeburg festival!

Yes! We hebben weer een nieuwkomer op festival gebied. Ben jij dol op een gevalletje: dansen tot het pijn doet in je benen? Word je blij van het knusse tentjes gevoel, van met z'n allen klagen over vieze wc's maar vervolgens gebroederlijk doorzetten, van stampen in de modder, van de handen in de lucht, van meezingen tot je schor bent en van heel, heel, heel veel lachen met je liefste vriendjes en vriendinnetjes? Nou, dan hebben we goed nieuws voor je. Wildeburg is namelijk de allerfijnste nieuwkomer op het gebied van hippe, intieme 3-daagse festivals (vinden wij dan).

wildeburg

He-le-maal los!

Ja, dat kun je dus op Wildeburg: he-le-maal los. Met 4 podia, 70 artiesten en bizar veel creatieve uitspattingen, gaan de festivalbezoekers op Wildeburg tot het gaatje. Van vrijdag 15 juli 12.00u tot en met zondag 17 juli 00.00u is het feest. Uhm ja. Dat lees je goed. #Maximaalgaan dus. Een beetje doorzettingsvermogen is een goede eigenschap voor de Wildeburg festivalbezoeker. Alhoewel. Van een tof weekend als dit krijg je natuurlijk ook bergen energie. En daarbij komt: niemand wordt boos als je om 01.00u je tent inkruipt. Kun je mooi de volgende ochtend stipt 09.00u fris en fruitig je bammetje oppeuzelen bij een of andere vette stage. Wildeburg vier je namelijk precies zoals jij dat wil. Maar wel midden in de natuur. Ver van de bewoonde wereld. Een beetje sprookjesachtig is het eigenlijk. Wowsa!

Wildeburg

Winnen?

You're in it to win it! En kaartjes voor Wildeburg zijn met een beetje geluk gewoon gratis in tha pocket! Wij mogen namelijk 2 x 2 kaarten weggeven voor een heel weekend lang feest. Fashionchicks zijn immers overal graag geziene gasten. Dus ook op Wildeburg. Logisch! Wat moet je doen? Easy does it! Laat een reactie achter onderaan dit artikel, waarin je ons vertelt waarom jij moet winnen. En wie weet... Liever zeker van je zaak? Voor €105,00 ben je er drie dagen lang bij, inclusief camping-ticket. Wil je liever eerst even een kijkje nemen voordat meteen Full Monty gaat? Dan kun je voor de zondag voor €30 een ticket kopen. Zien we je daar?

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 9 juli 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Marjolein van den Broek, Never underestimate the power of a good outfit on a bad day..

Shop meer van

Jeans T-shirts

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer