Winnen

WIN: 2 tickets Amsterdam Denim Days + een Urban Outfitters jeans

Kristel, 08 april 2016

WIN: 2 tickets Amsterdam Denim Days + een Urban Outfitters jeans

Nu Fashionchick de hele maand april in het teken staat van denim, zijn wij natuurlijk extra alert op álles dat met dit o-zo fijne stukje stof te maken heeft. Zoals bijvoorbeeld de Amsterdam Denim Days. Van 11 t/m 17 april is Amsterdam the place to be voor iedereen die zijn liefde voor denim niet onder stoelen of banken steekt. Van de mooiste denim merken tot zij die het dragen en zij die er over spreken; het Amsterdam Denim Days programma barst haast uit z'n voegen van denim inspiratie. Goed nieuws: jij kunt daarbij zijn!

Win Urban Outfitters

Amsterdam Denim Days

Of je nu geïnteresseerd bent in één van de vele workshops, een exclusief denim item op de kop wilt tikken of jezelf wilt laten inspireren door bijzondere tentoonstellingen; de Amsterdam Denim Days hebben voor ieder wat wils. Op 15 en 16 april kun je terecht op het Westergasterrein, dat omgetoverd wordt tot waar denim walhalla. Maar dat is niet alles. Want ook het centrum van Amsterdam zien we de hele week door een blauwe bril. De mooiste denim shops heten je welkom en verwennen je met de allerknapste denims en vaak nog een beetje meer. Zo kun je op 15 april op vertoon van je Amsterdam Denim Days ticket of bij aankoop van een denim item in de winkel,  je nieuwe - of oude - jeans gratis laten graveren in de Urban Outfitters winkel op de Kalverstraat. Hoe leuk is dat?

Winnen! 

Gaat jouw hart sneller kloppen van een goed stukje denim? En lijkt het jou wel wat om bij de Amsterdam Denim Days aanwezig te zijn? Dan hebben we goed nieuws. Jij kunt er namelijk gratis en voor niets bij zijn! Wij mogen, in samenwerking met Urban Outfitters, één dame verblijden met maar liefst twee tickets voor dit event. En dat is nog niet alles. Want Urban Outfitters doet er ook nog eens een jeans bij, die je zelf uit mag komen zoeken in de winkel op de Kalverstraat. En met het uitgebreide aanbod jeans dat hier te vinden is - van skinny tot boyfriend, van flared tot vintage - moet dat niet zo moeilijk zijn. En als je er dan toch bent, laat je 'm natuurlijk ook meteen even graveren. Ha!

Urban Outfitters

Zo doe je mee

Sta jij al in de startblokken, klaar om je laten inspireren door al dat denim geweld? Dat snappen we maar al te goed. Je bent slechts een paar stappen verwijderd van deze fantastische prijs! Stap 1: volg Fashionchick en Urban Outfitters op Instagram. Stap 2: regram de instapic van de winactie die wij op onze Instagram plaatsen en tag Fashionchick en Urban Outfitters in de foto (dus niet alleen in je tekst!). Appeltje-eitje toch? Waar wacht je nog op? We grammen!

P.s.  Vergeet je profiel niet op openbaar te zetten, zodat we je deelname kunnen zien!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 11 april 2016. Winnaressen worden via Instagram benaderd.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer