Winnen

Win 2 kaarten voor het A Lot of Fashion event

Mariella, 15 augustus 2016

Win 2 kaarten voor het A Lot of Fashion event

Een avond die in het teken staat van cocktails, bites en muziek gecombineerd met een fabulous fashion lottery gepresenteerd door stylist Fred van Leer, klinkt dat niet geweldig? Hell yeah it does! Ik heb het natuurlijk over het A Lot Of Fashion event dat op 8 september georganiseerd wordt door onze lieve collega's van Style Today. Goed nieuws: jij kunt bij deze after summer edition aanwezig zijn!

Winnen kaarten

Fashion Party

Je kunt je geluk niet op tijdens A Lot of Fashion, want het is niet alleen in dé hotspot van Rotterdam, cocktailclub HUGH, er wordt ook nog eens een berg aan mooie prijzen weggegeven. Wat dacht je bijvoorbeeld van 250 euro shoptegoed van ModeMusthaves of een draadloze koptelefoon van VerveLife? Bovendien ga jij zeker niet met lege handen naar huis, want iedereen krijgt een goedgevulde goodiebag t.w.v. 75 euro mee. Het kan bijna niet mooier...

Reageer en win

O ja, toch wel! Wij mogen namelijk één van jullie samen met je BFF naar het A Lot of Fashion event sturen. Gratis en voor niets! Het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken is een reactie achterlaten waarin je vertelt waarom jij hier nou echt bij moet zijn. Ben jij liever zeker van je zaak? Voor 20 euro heb je ook al een kaartje op de kop getikt. 

City Chic

Scmyk Slavenarmband BillionScmyk de Bijenkorf
€ 39,00 € 19,50
Go On A Date With MeModeMusthaves ModeMusthaves
€ 34,95
Bar Stud - SilverMy Jewellery My Jewellery
€ 9,95
Valentino by Mario Valentino DIVA Clutch neroValentino Zalando
€ 69,95
HYPNOSE MASCARALancôme MascaraICI PARIS XL
€ 20,79
Mai Piu Senza Sandalen met hoge hak neroMai Più Senza Zalando
€ 99,95 € 79,95

Je moet 21 jaar of ouder zijn om mee te doen aan deze winactie. De actie loopt tot en met 31 augustus. De winnares wordt per mail benaderd.

liefs, Mariella , Good shoes take you good places

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer