Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Winnen

Win! €150 CoolCat shoptegoed!

Marthe, 30 april 2018

Win! €150 CoolCat shoptegoed!

coolcat

Dat wij razend enthousiast worden van al het moois dat we in Your daily look voorbij zien komen, dat hoeven we jullie natuurlijk niet te vertellen. 

Want jongens, wat hebben onze influencers de afgelopen twee weken lopen shinen in een heleboel fantastische fijne outfits. En we gaan gewoon vrolijk door zodat jullie genoeg hebben om naar uit te kijken. Want de aankomende week showen we jullie hele fijne outfits die gewoon bij CoolCat te shoppen zijn. Ik noem bijvoorbeeld een fantastisch blauw pak van Maureen. Roze flower pants van Amanda. Oh en natuurlijk de sporty look van Larissa. Precies: stuk voor stuk looks om héél erg blij van te worden. Ben je het hier mee eens? Dan hebben wij iets waar je misschien wel nóg blijer van wordt. Wij mogen jullie namelijk trakteren op €150 shopbudget bij CoolCat. En dat betekent dat jij straks misschien helemaal gratis en voor niets in één van onze knappe TV-looks kunt gaan shinen. Hoe je meedoet? Simpel. Gewoon even je naam en e-mail adres achterlaten en you are in. Bijna zonde om niet te doen, toch? Good Luck! 

Spontaan zin gekregen om te shoppen? Bekijk nog meer mooie items in de webshop van CoolCat

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 21mei 2018. Winnaressen worden via de mail benaderd.

CoolCat

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

CoolCat

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer