menu
Valentijnsgift winactie My Jewellery gepersonaliseerd sieraden
Fashion

Win €125 shoptegoed van My Jewellery en sla je slag

Jane, 13 januari 2022

Op zoek naar een gepersonaliseerd sieraad of een Valentijnsgift voor je vriendin of BFF? Bij sieradenmerk My Jewellery zit je goed. Vier de liefde en win €125 shoptegoed!

Vier het leven

My Jewellery viert het leven en dat zie je terug in haar sieraden. Met een visie om het leven te omarmen en de kleine dingen en momenten die er toe doen te koesteren. Ze willen dat zo veel mogelijk mensen zich hierbij aansluiten en met behulp van sieraden of andere items - de (online) winkel beschikt ook over kleding, beautyproducten en andere accessoires - meer in contact komen met zichzelf en met hun dierbaren. Zie My Jewellery als de personal stylist van je leven, inclusief bijbehorende gepersonaliseerde sieraden tijdens Valentijnsdag.

Stainless steel

Alle sieraden zijn waterproof en gemaakt van hoogwaardig stainless steel dat nooit verkleurt en zorgt voor een blijvende verbinding tussen het sieraad en de persoon die het draagt. Elk sieraad zou dus een vriendschap of liefdesleven lang mee moeten kunnen gaan. Nu de dag van de liefde weer voor de deur staat, een perfect moment om je geliefde of beste vriendin te verrassen met een mooi en origineel Valentijnscadeau. Of je nu getrouwd, verliefd, verloofd of single bent, iedere vrouw vindt het leuk om verwend te worden op deze dag. Ook heeft My Jewellery speciale moeder-dochter armbanden, zussen armbanden en vriendschapsarmbanden.

Love lock

De sieraden variëren van goud en zilver tot parels, diamantjes en kralen, en van armbanden en kettingen tot oorbellen en ringen. Er zal altijd iets tussen zitten dat perfect past bij jouw person. Speciaal voor Valentijnsdag zijn er verschillende love lock-sieraden, waarbij het slotje de liefde symboliseert die jij voelt voor jezelf, partner of goede vriendin. Maar je vindt er ook kettingsets die je samen met je BFF kunt dragen, en kettingen en armbandjes met hartvormige bedeltjes en andere symbolen met love, amour, je t’aime en meer. Wil je het nog persoonlijker maken, dan zijn er allerlei opties met initialen en cijfers. De Gift Finder kan je ook helpen met het vinden van de beste cadeaus en de perfecte manier om die €125 goed te besteden. Maar hoe win je dit shoptegoed? Mail naar contact@fashionchick.nl en laat ons weten wie jouw person is en welk gepersonaliseerd (Valentijns)sieraad zij verdient. 

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer