Winnen

Win: 10 x 2 kaarten voor LINDA.festival!

Marjolein, 09 april 2016

Win: 10 x 2 kaarten voor LINDA.festival!

Het LINDA.festival. Dat wordt een hit. Kan niet missen toch? Want met alleen maar stoere vrouwen een dag lang veel te veel lol hebben, dat is altijd gezellig. Wat je allemaal kunt doen op het LINDA.festival? Veel. Héél veel! Zo kun je bijvoorbeeld volledig door de wasstraat. Hè? Moet de auto mee? Neen, kom vooral op de fiets of met het OV zodat je een fijne borrel kunt drinken. Als we het over de wasstraat hebben, bedoelden we de beauty wasstraat. Net even anders; laat je wenkbrauwen doen, geniet van een facial, geef je nagels een fijne kleur of bezorg je haar die va-va-voom dat het zo nodig heeft. Kan allemaal!

LINDA.festival

Maar er is meer...

Uiteraard kun je voor meer dan alleen beauty terecht op het festival. Zoals daar zijn? Je kunt straattaalles nemen bij rapper Nega. Als dat niet hilarisch wordt, weten we het ook niet meer. Oeh-la-la Arie Boomsma komt zijn nieuwe boek signeren in de bookshop en uiteraard is het de bedoeling dat je lekker uit je plaat gaat bij Gerson Main, Jett Rebel, Ali B of Chef's Special. Ga dus maar vast oefenen op die dansmoves, want je gaat ze nodig hebben. Oh en ook leuk: je kunt Linda de Mol meeten en greeten en haar dé vraag stellen die al tijden op je lippen brandt. En uiteraard kun je je tassen vullen met allerlei fijne nieuwigheden want er zijn bizar veel leuke standjes én er is een te gekke kofferbaksale (hallo knappe vintage items). Bereid je dus maar voor op een mega shopsessie! 

Hier wil je bij zijn! Dus reageer en win. 

Wij vinden dat je dit festival niet mag missen. En dus geven we maar liefst 10x2 kaartjes weg. Hoera! Hoe leuk is dat? Leuk. Heel leuk om precies te zijn. En als je hieronder een reactie achter laat en ons laten weten waarom jij onwijs, bizar, super blij zou worden van deze kaartjes, ben jij er misschien wel bij op 14 of 15 mei (je mag zelf een dag uitkiezen)! 

Fijne festivalpakjes

Converse All Star Hi HerbalConverse Sneakers.nl
€ 69,99 € 40,00
Catwalk Junkie Ts festival fringesCatwalk Junkie Men at Work
€ 44,99 € 31,49
Maison Scotch Love revolution festival armyMaison Scotch Men at Work
€ 199,99
Barkley Phone Bag - Embossed Grenadine & Pale GoldST. Studio Smartphonehoesjes.nl
€ 28,95 € 19,95
TOPSHOP High waisted denim shorts met gerafelde finishTopshop de Bijenkorf
€ 38,00
KOMONO Zonnebrillen Lulu MetalKOMONO The Little Green Bag
€ 69,95
Moon Stud - Gold/Silver/RoseMy Jewellery My Jewellery
€ 14,95
Nike Tech Fleece oversized sweatjurk met meshNike de Bijenkorf
€ 110,00
Michael Kors Charm Stretch RainbootieMichael Kors Van Arendonk
€ 129,95 € 65,00

Ps. Wil jij zekersteweten de handjes in de lucht gooien tijdens het LINDA.festival op 14 en 15 mei op het Hembrugterrein in Zaandam? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een kaartje kopen. Voor slechts €25,- (excl. tickets plus voor beauty behandelingen en cursussen) ben je er al bij. Ben je LINDA. -abonnee? Dan krijg je nog eens €5,- korting. See you there!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 6 mei 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Marjolein van den Broek, Never underestimate the power of a good outfit on a bad day..

Lees meer