Lifestyle

Wil jij model staan in onze video's? Geef je nu op!

Kristel, 04 februari 2017

Wil jij model staan in onze video's? Geef je nu op!

Zoals je misschien wel hebt gemerkt de afgelopen maanden, proberen we je niet alleen in tekst maar óók in bewegend beeld zo veel mogelijk te inspireren en informeren. Video is the way to go & YouTube is the place to be. Toch? Wat ons betreft in ieder geval wel. Daarom staat 2017 voor Fashionchick in het teken van video en willen we dit jaar zoveel mogelijk leuke, grappige, inspirerende, fashionable video content maken. Maar, daar hebben we jóuw hulp bij nodig!

Bodytypes

Beauty is not defined by the size of your jeans

We willen namelijk dolgraag een serie maken waarin we kledingadvies geven passend bij verschillende figuurtypes. Je kent ze wel: de appel, de peer, de plank. Stuk voor stuk even prachtig en juist dát willen we in deze serie laten zien. Maar dat wordt natuurlijk een stuk duidelijker én geloofwaardiger als we een model gebruiken dat gezegend is met dat specifieke figuurtype. Daarnaast leek het ons ook gewoon knotsgezellig om deze video's samen met jullie te maken. Dus: check hieronder even welke figuurtype jij bent, oefen alvast je knapste modellen-poses voor de spiegel en geef je op! En wie weet ben jij straks de ster in één van onze nieuwste video's.

Figuurtypes

De figuurtypes

#1 De appel. Je benen zijn waarschijnlijk hetgeen waar je stiekem best een beetje trots op bent. En gelijk heb je! De onderkant van je lichaam is in verhouding smaller dan de bovenkant en je taille is niet zo duidelijk zichtbaar. Je bent wat 'rond' van boven, vandaar ook de naam appel! Goed nieuws: door je slim te kleden breng je je lichaam makkelijk weer in balans en kun je zelfs dat zandloperfiguur faken waar je van droomt.

#2 De peer. Als ik een figuurtype voor mezelf uit zou moeten zoeken, zou dat zonder twijfel de peer zijn. Waarom? Mijn bovenkant is in verhouding vrij smal en mijn heupen zijn duidelijk breder dan mijn schouders. Ik heb lekkere Hollandse billen en benen en dat is nou ook net het punt waar ik de broodjes kroket van de week ervoor het eerste terug zie... 

#3 De omgekeerde driehoek. Waarschijnlijk sport je veel of ben je geboren met een sportieve bouw. Je hebt vrij brede schouders, rechte heupen (die smaller zijn dan je schouders) en een vrij recht en gespierd figuur. Helemaal niks mis mee (sterker nog: honderden dames zullen dromen van jouw figuur!) maar misschien zou je best iets meer vrouwelijke vormen willen hebben. Daar kunnen wij je bij helpen!

#4 De plank. Je hebt vast al een vermoeden hoe dit figuurtype eruit ziet. Toch? Juist: de plank is recht met schouders die net zo breed zijn als de heupen. Vaak ben je wel vrij slank maar heb je niet een hele duidelijke taille. Mag het van jou soms een tikkie voluptueuzer? Met de juiste kleding kom je een heel eind!

#5 De zandloper. Beyoncé. Kim Kardashian. Deze dames zijn duidelijk gezegend met het zogenaamde zandloperfiguur. Hierbij moet je denken aan een paar welgevormde billen, een smalle taille en een duidelijk aanwezige boezem. Vrouwelijker dan dit wordt het niet!

#6 De aardbei. Het klinkt super gezellig maar wat houdt het precies in? Simpel: jouw zwaartepunt ligt aan de bovenkant van je lichaam en dan hebben we het vooral over je borsten. Je bent gezegend met een flinke cup (jaloers!) maar omdat je heupen minder wulps zijn val je niet onder het zandloper figuurtype. 

#7 Klein maar fijn. Het is misschien geen officieel figuurtype maar als je klein van stuk bent kun je ook best wat kledingadvies gebruiken. Niet waar? Zo hoor ik regelmatig vrouwen zeggen dat ze best iets langer willen lijken, óók als ze geen hakken dragen. Dus, ben jij klein maar fijn? Geef je dan snel op!

#8 Langer dan lang. Stiekem dromen we allemaal van benen die eindeloos lang lijken te zijn. Maar wat nou als je ze hebt en eigenlijk geen idee hebt hoe je je het beste kunt kleden? Ook voor die vrouwen willen we een video maken. Maar, je raadt het al, daar hebben we wel een lang model voor nodig! 

#9 Zwanger. Wat mij betreft valt de zwangere vrouw ook onder de figuurtypes. Want als je zwanger bent, ga je je anders kleden. En wil je er nog stééds oogverblindend uitzien. Dus: tijd voor advies! Ben jij zwanger (gefeliciteerd!), heb je al een duidelijk zichtbare buik én vind je het leuk om mee te werken aan onze video. Hoera! Dan zoeken we jou.

Figuurtypes

How it works

Nog even de praktische zaken op een rijtje: mochten wij jou een geschikt model vinden voor één van de video's, dan plannen we samen een dag waarop we zullen gaan draaien. Dit zal waarschijnlijk ergens in of rond Amsterdam zijn. In de video hoef je niet te praten, je krijgt een aantal verschillende setjes kleding aan waarmee we laten zien hoe je jouw figuur het mooist uit kunt laten komen. Het enige wat jij moet doen is een beetje vrolijk in de camera kijken en de sets van verschillende kanten laten zien. En ook al doen bovenstaande foto's wellicht anders vermoeden: je komt niet in je ondergoed op beeld... Wij zorgen ervoor dat je reiskosten vergoed worden én dat je naar huis gaat met een goodiebag vol hebbedingen. Daar komt nog eens bij dat je vereeuwigd wordt op Fashionchick én onze social media- en videokanalen en ook nog eens first hand stylingadvies krijgt van ons. Best leuk, toch?

Are you in?

Lijkt het jou wel wat om in één van onze video's te shinen? Mooi! Stuur dan een mailtje met daarin #1 Je naam en adres. #2 Het figuurtype dat bij jou past. #3 Je maten (zowel kleding als schoenen). #4 Een foto waarop je figuur duidelijk zichtbaar is naar kristel.kwast@fashionchick.nl. Je hoort dan zo snel mogelijk of jij degene bent met wie wij samen gaan werken!

Abonneer je nu alvast op ons YouTube kanaal, dan mis je nooit meer een video!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer