Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Lifestyle

Wil jij met je moeder shinen in een video?

Kristel, 23 februari 2018

Wil jij met je moeder shinen in een video?

Marie Jo

Heb jij ieder jaar weer stress om het vinden van het perfecte Moederdag cadeau? Zou je wel eens iets anders willen geven dan een bos bloemen of een doos bonbons? Dan is dit precies waar je naar op zoek bent.

Wij gaan namelijk in samenwerking met Marie Jo een nieuwe serie 'Boobietalk' opnemen. Mocht er niet gelijk een belletje gaan rinkelen, praat ik je graag even bij. Wij hebben een aantal maanden geleden vier video's opgenomen die in het teken stonden van - je raadt het vast al - boobies! Hierin hielpen we je de perfecte BH te vinden en legden we uit hoe je weet wat jouw cupmaat is. Maar nog leuker: we lieten lezeressen een aantal stellingen over borsten beantwoorden! Goed, wat heeft dat te maken met Moederdag? Alles! Want voor één van de volgende video's zijn we op zoek naar moeders en dochters die samen in gesprek willen over boobies. En hoe leuk is het, om samen met je moeder vereeuwigd te worden in een video? Dát is nog eens een Moederdag cadeau!

Een lingeriesetje cadeau

En om het allemaal nog leuker en mooier te maken doen we er gewoon nog een schepje bovenop. Mochten we jou en je moeder selecteren om op 12 maart a.s. (dan moet je dus wel beschikbaar zijn!) te shinen in onze video, zorgen we ervoor dat jullie er op je allermooist op komen. Er is namelijk een visagist aanwezig om jullie haar en make-up tot in de puntjes te verzorgen. En omdat we jullie nog een beetje extra in de watten willen leggen gaan jullie beiden naar huis met een prachtig lingeriesetje van Marie Jo. En alleen dat is al een reden om je zo snel mogelijk op te geven, toch?

Geef je nu op!

Lijkt het jou leuk om samen met je moeder - of dochter - de ster te zijn in onze Boobietalk video? Stuur dan vóór 7 maart een mailtje met jullie gegevens (naam, leeftijd en lingeriematen), foto én natuurlijk waarom jullie graag mee willen doen naar marthe.degroot@fashionchick.nl. Wij zullen dan samen met Marie Jo twee paar moeders en dochters selecteren die op maandag 12 maart worden verwelkomd in de studio in Amsterdam (exacte locatie volgt).

Benieuwd naar de vorige Boobietalk video's? Check ze snel op ons YouTube kanaal!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer