Winnen

Wil jij bij de lauchparty van Fashionchick make-over zijn? Doe mee!

Kristel, 21 maart 2017

Wil jij bij de lauchparty van Fashionchick make-over zijn? Doe mee!

Ja jongens, het duurt nu écht niet lang meer. Nog even en dan is het tijd voor wat nu al hét modeprogramma van het jaar gaat worden. Tenminste, wat ons betreft. Ik heb het natuurlijk over Fashionchick make-over, dat vanaf zondag 16 april 19.00 uur te zien is op Net5. Yara, Patty en Xelly (talk about a dreamteam!) gaan zes ontzettend leuke vrouwen nóg een tikkie leuker en knapper maken dan ze al zijn. En dat alles met een feel good vibe waar we met z'n allen nog dagen van zullen nagenieten. 

Fashionchick make-over

Fashionchick make-over: de launch party

Goed, dat we beheurlijk trots zijn op ons kind - want zo voelt het inmiddels toch wel een beetje - zal je niks verbazen. En dat we daarom een Launch party met hoofdletter L organiseren, vast ook niet. Dit programma verdient namelijk een feestje. Wat zeg ik? Een knalfuif. En omdat we zo ontzettend blij zijn met al die leuke Fashionchick lezeressen, hebben we natuurlijk ook nog een paar plekken voor jullie gereserveerd. Vier stuks maar liefst. En misschien is één plek wel voor jou!

Ben jij erbij?

Op woensdag 12 april heffen we met het hele team het glas op de eerste aflevering. En zullen we samen met de leukste mensen uit de mode- en tv wereld die aflevering in kwestie (op groot scherm!) bekijken. Natuurlijk zijn Yara, Patty en Xelly van de partij, wordt iedereen verwend met heerlijke hapjes en drankjes en staan er bomvolle goodiebags klaar om mee naar huis genomen te worden. Dat klinkt als een feestje waar je bij wilt zijn, toch? Nou, het wordt nog mooier: de launch party van Fashionchick make-over vindt namelijk plaats in de mooiste hotspot van Amsterdam. Het Pulitzer Hotel! Ben jij er compleet van overtuigd dat jij hierbij móet zijn? Mooi. Want wij nodigen hierbij twee dames en hun liefste vriendin, zus of collega uit om met ons een feestje te vieren op woensdag 12 april, 16.30 uur. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is hieronder in een reactie laten weten waarom het feest zonder jou niet compleet is. Makkie, toch? Doe snel mee!

What to wear

TOPSHOP Top met asymmetrische mouw en volantTopshop de Bijenkorf
€ 40,00
Strenesse PELAGIA Pantalon nudeStrenesse Zalando
€ 349,95 € 209,95
Mai Piu Senza Sandalen met hoge hak argentoMai Più Senza Zalando
€ 99,95
Warehouse Top van kant met ruchesWarehouse de Bijenkorf
€ 51,00
MICHAEL Michael Kors SLOAN EDITOR Schoudertas silverMichael Kors Zalando
€ 374,95
Topshop Jeans Tapered Fit bleachTopshop Zalando
€ 54,95

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 6 april 2017. De winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer