menu
Etoile Luxury Vintage Chanel masterclass designertas vintage
Fashion

Wil je heen: de Chanel-masterclass van Étoile Luxury Vintage

Jane, 17 mei 2022

Staat een Chanel-tas ook hoog op jouw wishlist? Dan kan die droom zomaar dichterbij de werkelijkheid komen. Bij Étoile Luxury Vintage vind je prachtige tweedehands exemplaren en kom je alles over je favoriete luxemerk te weten tijdens de Chanel Masterclass op 27 mei in Amsterdam waar wij 1x2 tickets voor weggeven! 

Designertassen

Étoile Luxury Vintage richt zich op designermerken als Louis Vuitton, Dior, Hermès, Gucci, Prada, Balenciaga, Fendi en natuurlijk Chanel. Allemaal luxe tassenmerken met een uniek verhaal. Wat begon als Caribbean Creation, een winkel en bedrijf dat zich richt op sieraden uit de Dominicaanse Republiek met de edelsteen Larimar, groeide uit tot een heuse designercollectie aan tassen en andere designeritems. De vraag naar tweedehands designertassen bleek zo groot dat er exclusief gezocht werd naar meer authentieke en antieke luxe-items met een verhaal.

Designerwinkels

Een nieuwe, grotere winkel kon niet uitblijven en in 2013 werd L’Étoile de Saint Honoré geopend, een winkel exclusief gewijd aan het vintage luxerepertoire. Met veel succes. Op dit moment heeft Étoile Luxury Vintage drie winkels in Amsterdam (Heiligeweg, Reestraat, Nieuwe Spiegelstraat) waar je de mooiste designerstukken vindt. Sinds vorig jaar kun je ook terecht bij één van de L’Etoile-pop-uplocaties in de Bijenkorf. Étoile Luxury Vintage deelt haar passie voor vintage luxe maar wat graag en wil dit voor iedereen toegankelijk maken. Of dat nu in één van hun drie Amsterdamse winkels is, een pop-up-store of virtueel in hun onlinewinkel. De mode- en designliefhebbers helpen je graag met het vinden van dé perfecte tas. Ook kun je je tas laten authenticeren, repareren en in consignatie brengen.

Chanel Masterclass

En dat is niet alles! Étoile organiseert elke maand een masterclass rondom een luxemerk op een mooie (luxe) locatie. De aankomende editie (27 mei) gaat over Chanel. Terwijl de kenners je alles vertellen over de 2.55 en de geschiedenis van het merk, geniet je van bubbels en hapjes. Wat ons betreft een perfect en gezellig avondje uit, dus wacht niet langer met het scoren van een plek

Chanel Masterclass
Vrijdag 27 mei
18-21
Amsterdam Fashion Academy
Nieuwe Herengracht 103


In samenwerking met Étoile Luxury Vintage.

Beleggen in designertassen: dankzij deze tips word je rijk

Lees ook

Beleggen in designertassen: dankzij deze tips word je rijk

Fashion

De mooiste designerjassen voor het voorjaar

Lees ook

De mooiste designerjassen voor het voorjaar

Fashion

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer