Lifestyle

Wie geef jij op voor Fashionchick make-over?

Meike, 25 januari 2017

Wie geef jij op voor Fashionchick make-over?

Het is bijna zover. En hier bij Fashionchick zijn we er dan ook hélemaal klaar voor. Klaar voor een voorjaar waar de mascara's, knappe kledingstukken en véél te mooie hakken om ons de oren gaan vliegen. Klaar voor een seizoen vol passen, kappen, lakken en lachen. Klaar voor Fashionchick Make-Over waarin we zes lucky ladies nóg leuker, liever, knapper én mooier maken dan ze al waren! 

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Alles nieuw

Ok, nog even in het kort: Fashionchick komt dit voorjaar op Net5 met een eigen make-over programma. Hoera! Ons team van experts zal zes dames helpen hun eigen stijl (terug) te vinden. Maar dat is niet alles. Want daarbij wordt ze ook nog eens dik in de watten gelegd in het Pulitzer Hotel in Amsterdam én gaat ze naar huis met een compleet nieuwe garderobe t.w.v. €5000,-. Klinkt goed, toch? Dachten wij ook. 

Wie verdient de Fashionchick make-over?

Nu weet ik zeker dat je op dit moment de perfecte persoon voor deze make-over weet; die naam al dertig keer in je gedachten voorbij gekomen is. En het enige wat ik in dat geval kan zeggen is; geef haar op. Want verblijven in een superdeluxe Pulitzer Hotel, een nieuwe garderobe t.w.v. €5000,- én veel, heel veel hapiness dat is iets wat je met líéfde cadeau geeft. En ontvangt. Hoe je dat doet, dat opgeven? Gewoon even mailen naar fashionchickmakeover@sbs.nl met daarin de volgende informatie: #1 Een foto van de persoon in kwestie. Het liefste van top tot teen en een close-up. #2 Verrassing; haar naam. Oké, en leeftijd, woonplaats en (globale) maten. #3 En niet onbelangrijk: de reden waarom zij deze make-over verdient. #4 Oh, en vergeet je eigen gegevens niet. Dan kunnen we je nog even stalken voor alle ins and outs. Wie niet waagt, wie niet wint. 

Meer informatie? Lees hier meer over onze Fashionchick Make-Over.

Fashionchick Makeover
Fashionchick Makeover
Kandidaten moeten minimaal 18 jaar zijn.

liefs, Meike Liedenbaum, Life is short, make every outfit count.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer