WELKOM: PARTY!!!

20-02-2008

Afgelopen 1 februari ging Fashionchick.nl dan eindelijk online. Oprichtster Ellen Snijder, heeft met een grote fles champagne deze geweldige grote online shop officieel gemaakt, (de kurk zit nog stééds vast in het plafond). Nu is het aan jullie Fashionchicks om je hier uit te leven en zo véél mogelijk te shoppen zonder dat iemand je op de vingers tikt. Heerlijk rondsnuffelen, prijzen bekijken en lekker veel kopen natuurlijk!

Fashionchick is uniek door het grote complete aanbod (van Tommy Hilfiger tot Friis & Company). In feite is het de startpagina waar op den duur alle webshops op zijn aangesloten: je hoeft dus niet meer naar de losse (online) winkels: hier bij Fashionchick.nl vind je alles naast elkaar en kun je het (desgewenst) zelf sorteren op kleur, prijs, merk en webshop: dat noemen we nog eens een Fashion Finder!

Nog wat extra’s:

Winacties:  Fashionchicks maken wekelijks kans op gratis spullen zoals tassen, broeken, maar ook accessoires en bikini’s. Modeshows: Door een unieke kast te maken, of door op te vallen met je profiel, kun je een fotoshoot winnen met een groep vriendinnen. Jullie gaan dan met een echte fotograaf en styliste op pad om professionele foto’s te laten maken die natuurlijk ook op Fashionchick.nl worden geplaatst! GRATIS: Fashionchick.nl geeft wekelijks geld weg, maar dan in de vorm van kortingen: per merk maken wij wekelijks bekend hoeveel korting je kunt verwachten. Trends: Okay, okay, vrouwen kunnen twee dingen tegelijk, maar soms heb je daar gewoon geen zin in! Daarom zoekt Fashionchick.nl de nieuwste trends vast voor je uit, terwijl jij lekker online kunt shoppen. Welke merken hebben we dan? We zijn nog druk bezig met merken binnehalen; iedere dag komen er weer een paar bij! Tot nu toe hebben we Chick on a mission, AntiChic, Ichi, Aaiko, Converse, Tommy Hilfiger, SuperTrash, Hunkemöller, Friis & Company, SNOB en Gestuz.

In dit gigantische shopping portaal zijn ook kant en klare webshops te vinden, zoals: We like fashion!, Dess- for-less, Esprit, Mexx en Hunkemöller.

- Als echte Fashionchick shop je online bij Fashionchick.nl - 

OJA,

Wist je dat………..

Wehkamp en Otto (ken je het nog van vroeger; die “geiten–wollen–sokken”), dat is helemaal hip geworden! Natuurlijk hebben ze nog steeds die suffe bloemetjesjurk voor je oma, maar in de nieuwe lijnen zijn de Italiaanse en Spaanse mode duidelijk te herkennen. De stylisten zijn van over de hele wereld komen opdraven en hebben Otto en Wehkamp in een compleet nieuw jasje gestoken: kijk zelf maar!

Anique

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Reageer