Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Lifestyle

Welke vrouw verdient een award? Geef haar nu op!

Kristel, 24 februari 2018

Welke vrouw verdient een award? Geef haar nu op!

Everyday Heroines

We kennen allemaal wel een vrouw die nodig in het zonnetje gezet moet worden. Omdat ze zo lief is, of sterk. Omdat ze er altijd voor iedereen is of omdat ze zo inspirerend is. Goed nieuws: samen met Marie Jo maken wij het mogelijk!

Wij reiken namelijk in mei de Everyday Heroines Awards uit. Maar, wat is een Everyday Heroine eigenlijk? Simpel: een sterke vrouw die inspireert, weet wat ze waard is en geen genoegen neemt met minder. Een vrouw die keihard werkt en tegelijkertijd met volle teugen geniet van het leven. Een vrouw om bewondering en respect voor te hebben. En dat is precies wat wij en Marie Jo willen doen met deze awards. 

'She needed a hero, so that's what she became.'

Het mooiste van alles? Jij bepaalt samen met ons wie een award verdient. Jij kunt ons namelijk laten weten welke vrouw (bekend óf onbekend) volgens jou een nominatie verdient in één van de vijf onderstaande categorieën. Als wij alle inzendingen hebben ontvangen selecteren wij onze favorieten waar vervolgens op gestemd kan worden. In mei - tijdens de grote uitreiking - vertellen wij wie de meeste stemmen binnen heeft gehaald en wie er vandoor gaat met de titel én een fantastische prijs: een jaar lang gratis lingerie van Marie Jo en een advies bij Lincherie!

Everyday Heroines: de categorieën

Conscious Girls
Voor deze categorie zijn we op zoek naar vrouwen die zich inzetten voor een duurzame wereld, op alle denkbare vlakken. Heeft je vriendin een kledingzaak waar alleen maar conscious merken worden verkocht? Is je buurvrouw de koningin van het recyclen? Heeft je zus een boek geschreven over duurzaamheid? Dan zou zij zomaar deze award kunnen winnen. 

Geef iemand op

Business Babes
Ach, ik denk zo maar dat deze categorie weinig uitleg verlangt. Juist: hier gaat het om girlbosses in hart en nieren! Vrouwen die een eigen bedrijf hebben of zich van onderaan de ladder omhoog hebben geknokt. Vrouwen die van een klein idee een winstgevend project hebben gemaakt of die ándere vrouwen helpen om succesvol te zijn in hun werkveld. Sterke vrouwen dus, die een verschil maken in hun business en in die van anderen. Ken jij zo'n vrouw? Geef haar dan nu op!

Geef iemand op

Fashion Icon 
Tja, bij Fashionchick hoort natuurlijk ook een award die in het teken staat van... fashion! En daarom hebben wij de Icon Award in het leven geroepen. Speciaal voor vrouwen die een unieke eigen stijl hebben. Die andere vrouwen dag in, dag uit inspireren met hun creaties. Die zich niet conformeren aan de norm, maar hun eigen modepad bewandelen. Of die er gewoon altijd spectaculair goed uit zien. 

Geef iemand op

Powermother of the year
Eigenlijk verdienen alle moeders een award, want moeder zijn is keihard werken. Wij geven samen met Marie Jo het goede voorbeeld door in ieder geval één moeder in het zonnetje te zetten en haar de award voor Powermother of the year te geven. En iedere moeder maakt kans! Dus vind jij dat jouw moeder een echte powermother is of juist je beste vriendin die pas een kindje heeft gekregen? Wij horen het graag.

Geef iemand op

Everyday Heroines
Soms kan iets kleins al een heel groot verschil maken. En hoef je helemaal geen influencer te zijn om van invloed te zijn. Misschien neemt je buurvrouw iedere week boodschappen voor je mee. Of past je beste vriendin regelmatig op je kinderen zodat jij een dag extra kan werken. Misschien ken je iemand die haar oude kleren weggeeft aan anderen die het zo hard nodig hebben of staat ze op een andere manier voor de mensen om haar heen klaar. Iedereen kan een Everyday Heroine zijn. Wie is dat voor jou? Geef haar snel op!

Geef iemand op

Marie Jo

En nu? Nomineren maar!

Schiet er meteen iemand te binnen bij het lezen van bovenstaande categorieën? Dan is het de hoogste tijd om haar te nomineren voor een award! Je doet dat door dit formulier in te vullen. Zijn wij het met jou eens dat jouw nominatie een award verdient? Dan gaat ze door naar de laatste selectie en nodigen we haar uit om bij de feestelijke awardshow te zijn in mei. En alleen dat is al een feestje op zich!

Meer lezen over de Everyday Heroines volgens Marie Jo? Check dan snel hun website!

mj-logo

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer