Fashionnews

Welke print past het beste bij jouw figuur?

Kristel, 15 april 2016

Welke print past het beste bij jouw figuur?

Eén van de grootste trends van deze lente en zomer? Prints! Strepen, stippen, sterren of iets abstracts, onze favoriete webshops stromen óver van de meest fantastische prints. Zo ook Tramontana, dat al jaren bekend staat om haar eigenzinnige prints en verrassende details. We weten haast niet wat we moeten kiezen uit al het moois dat deze shop aanbiedt! Want gaan we voor een rok met strepen of een jumpsuit met all over print? Een blazer met grafische lijnen of toch een jurk met bloemen? 

Tramontana

Bij het kiezen van een kledingstuk met print is het belangrijk om rekening te houden met je figuur. Prints zijn namelijk niet alleen mooi en harststikke fashionable, ze kunnen je ook helpen om je het lichaam van je dromen te bezorgen! Een goed geplaatste print is namelijk van groot belang. Gelukkig heeft Tramontana aanbod in overvloed en is er voor elk figuur wat wils. Benieuwd wat jou het beste staat? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet!

Print voor een peertje

Is de bovenkant van jouw lichaam vrij smal en ligt het zwaartepunt op de onderste helft? Oftewel: heb jij een paar lekkere billen en goedgevormde heupen? Dan heb jij een zogenaamd peerfiguur! Om je lichaam een beetje in balans te brengen kun je het beste kiezen voor een rok of broek in één kleur en prints bewaren voor jasjes, tops en blouses. Zo trek je namelijk de aandacht naar de bovenkant! 

BlazerTramontana Tramontana
€ 89,95 € 44,98
TopTramontana Tramontana
€ 59,95 € 41,97
TopTramontana Tramontana
€ 59,95 € 29,98

Rond als een appeltje

Heb jij mooie, slanke benen maar ben je misschien íets minder blij met je buik? Geen probleem: met een paar simpele trucjes fake jij gewoon het lichaam waar je al jaren van droomt! Het geheim? Balans! Om de aandacht naar je prachtige stelten te trekken kun jij makkelijk een rok of broek met een drukke print aan of zelfs met een horizontale streep. Lucky you! 

RokTramontana Tramontana
€ 59,95 € 41,97
BroekTramontana Tramontana
€ 69,95 € 34,98
ShortTramontana Tramontana
€ 59,95 € 29,98

Recht als een plank

Menig vrouw zal jaloers op je zijn, als je zo recht bent als een plank. Maar misschien droom jij juist wel van mooie, vrouwelijke rondingen! Gelukkig kunnen de juiste items én prints je daar een handje bij helpen. Belangrijk om te weten is dat prints je over het algemeen iets voller maken. En aangezien jij dat prima kunt hebben, zou jij makkelijk van top tot teen in een print gehuld kunnen gaan! 

JumpsuitTramontana jumpsuitTramontana
€ 99,95 € 49,98
JurkTramontana Tramontana
€ 89,95 € 62,97
JurkTramontana Tramontana
€ 69,95 € 48,97

Curvy als een zandloper

Heb jij een volle boezem, pronte billen en een slanke taille? Oeh-la-la. Heel veel vrouwelijker dan dit wordt het niet! En nog beter: jij kunt heel veel soorten prints dragen! Je mooie rondingen komen het beste uit in kleding die iets meer aangesloten zit. Een body hugging jurkje of een sexy kokerrok bijvoorbeeld. Show those curves, baby!

JurkTramontana Tramontana
€ 79,95 € 55,97
RokTramontana Tramontana
€ 59,95 € 41,97
JurkTramontana Tramontana
€ 89,95 € 44,98

Je vindt nog meer prachtige prints én een heleboel ander moois in de nieuwe collectie van Tramontana!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer