Welke jeans short past het beste bij jouw figuur?

Vergeet rokjesdag. Deze zomer gaan we voor shorts! Want zeg nou eerlijk; dat fietst toch eens een stuk makkelijker en hoeft niet telkens keurig met de beentjes over elkaar te zitten. En dat is heel fijn. Shorts zijn hét zomer item en met jeans shorts zit je al helemaal goed. Zodra de regen wordt vervangen door zonneschijn zijn jeans shorts een absolute must om je benen te verwennen met heerlijk warme zonnestralen. Maar voordat je je benen laat bijkleuren, moet je natuurlijk wel weten in welke jeans shorts je dat het beste kunt doen. En daar helpen we je graag bij!

Het vinden van de juiste jeans shorts kan een lastige opgave zijn. Helemaal als je geen zin hebt om te passen en vanuit je luie stoel de perfecte fit wilt bestellen. Moet je nou voor een strak model gaan of voor een jeans shorts met een print? Gelukkig hebben wij de tips de la tips voor je klaarliggen en kun jij gewoon in je kloffie de perfecte jeans shorts bestellen, zónder de deur uit te hoeven. Zo makkelijk kan shoppen dus zijn. 

jeans shorts per figuur

Lang zal ze leven

Heb jij oneindig lange benen? Dan zijn jeans shorts met een high waist eigenlijk niet eens nodig. Natuurlijk is dit wel een optie als je je benen nóg langer wilt laten lijken. Ben je trots op je lange stelten? Terecht! Om je lange benen nog mooier naar voren te brengen kun je het beste gaan voor een midi-short die wat lager op de heupen ligt. 

C&a JeansshortsClockhouse C&A
€ 19,90 € 15,00
C&a Jeansshorts met used-accentenClockhouse C&A
€ 14,90 € 5,90
Dames mid rise boyfriend damaged denim shortWE Blue Ridge WE Fashion
€ 29,99 € 10,00

Kort maar krachtig 

Als je korte benen hebt wil je die natuurlijker langer laten lijken. Op een foto is dat met een beetje bewerken natuurlijk zo gebeurd, maar wat nou als ik je vertel dat het in real life ook mogelijk is?! Ooit van optisch bedrog gehoord? Dat is namelijk wat je wilt hebben. Ga voor een high waist, zodat het lijkt alsof je heupen en benen al hoger beginnen. Doe er nog een schepje bovenop door zo veel mogelijk been te laten zien. Dus showen maar die beentjes, but keep it chic!

TOPSHOP Mom Authentic High Waisted denim shortsTopshop Jeans shortde Bijenkorf
€ 38,00
Patrizia Pepe Jeansshort biancoPatrizia Pepe Zalando
€ 134,95 € 107,95
Pierre Balmain Jeansshort light bluePierre Balmain Zalando
€ 589,95 € 354,95

Rechttoe rechtaan

Ben jij niet in het bezit van al te veel rondingen! Geen probleem! Jij kunt namelijk zo'n beetje alle soorten jeans short hebben. Toch hebben wij dé tip voor het creëren van vollere billen en/of heupen. Ga voor jeans shorts met prints, grote zakken en franjes. Wat ook helpt voor een grotere bibs, is een losser model. Maar pas op dat deze niet té baggy is, want we willen natuurlijk niet eindigen in een hobbezak. 

TOPSHOP High waist Mom denim shortsTopshop de Bijenkorf
€ 50,00
Desigual Jeansshort denim light washDesigual Zalando
€ 79,95 € 47,95
Miss Selfridge Petite Jeansshort blueMiss selfridge Zalando
€ 54,95 € 32,95

My hips don't lie

Een vrouw zoals jij mag trots zijn om je curves te laten zien. Maar pas op dat je niet voor een té strak model gaat, anders gaat je huid knellen. Ga voor een hoge taille en accentueer deze met bijvoorbeeld een riem of cientuur. Zo benadruk je jouw vrouwelijke figuur en door een iets langer en lossen model zorg je ervoor dat het niet te stak om de benen gaat zitten. Go curves!

Tommy Hilfiger High waisted shorts met ceintuur en streepdessinTommy Hilfiger de Bijenkorf
€ 89,90 € 44,95
CoolCat Short Asexyhigh DenimCoolCat Coolcat
€ 19,99 € 13,99
Warehouse Mid rise shorts van denimWarehouse de Bijenkorf
€ 35,00 € 16,00

Lees ook: Voor alle soorten billen hebben wij de perfecte jeans.

liefs, Bo 

Bo  Whoever said that money can't buy happiness, simply didn't know where to shop.

Reageer