Fashionnews

Welke it hair look is jouw favoriet? Probeer 'm nu!

Kristel, 14 mei 2016

Welke it hair look is jouw favoriet? Probeer 'm nu!

Draag jij al járen je haar in diezelfde saaie staart of droom je van een coupe met perfecte krullen? Goed nieuws: op 31 mei, 1 of 2 juni kun je, in een L'Oréal Professionnel salon bij jou in de buurt, één van de 10 it hair looks van het moment proberen. En het kost je niets! Tijdens Hair Fashion Night, hét haarevent van het jaar, openen honderden professionele salons hun deuren voor iedereen die binnen 20 minuten met een super fashionable hair do weer buiten wil staan. Hoera!

Kiezen welke hair look het wordt, dát is nog best een uitdaging. Want alle 10 de it looks zijn o-zo fashionable en zorgen er gegarandeerd voor dat jij de show steelt. Wat je plannen ook zijn! Benieuwd uit welke 10 hair looks je kunt kiezen? Ik zet ze graag even voor je op een rijtje.

Do it like the French

Kapsels L'Oréal

Niet alleen de kledingkast van menig Parisienne is benijdenswaardig, ook hun haar is altijd on point. Nooit te gestyled, maar wél altijd hartstikke classy en stijlvol. Heb jij altijd al eens met een Franse hair look de straat op gewild? Kies dan voor de Short Bob of French Hair. Succes gegarandeerd!

Retro love 

Hair Fashion Night

Vroeger was alles beter, non? Wat haar betreft zou dat zomaar eens waar kunnen zijn.. Niet zo gek dus dat wij ons regelmatig laten inspireren door het verleden! Herleef de hoogtij jaren van Brigitte Bardot met de 60s Babe hair look of voeg een vleugje glamour toe aan je look met de Hollywood Waves. Oeh-la-la.

Better with curls

Kapsels L'Oréal

Of ze nu strak zijn of toch wat losjes; van krullen krijgen we nooit genoeg! Maar de perfecte krul is niet eenvoudig in het haar gedraaid.. Heb jij altijd al eens de deur uit willen stappen met de krullenbos van je dromen? Ga dan voor de grove slag van it kapsel Flave of de kittige krul van Curly Hair. Wow.

Slick and sleek

Kapsels L'Oréal

Word jij maar draaierig van al dat krullengeweld? Ga dan voor glad, gladder, gladst! De L'Oréal Professionnel expert bij jou in de buurt kan je namelijk ook voorzien van super steile manen. En of je het nou in een zogenaamde Bunny Tail laat knopen of de boel toch lekker los laat hangen - zoals bij Ultra Sleek - dat is natuurlijk helemaal aan jou. 

Double the fun

Kapsels L'Oréal

Zeg maar nee, dan krijg je er twee. Vlechten bijvoorbeeld. Of knotten! Voor de durfals onder ons, die écht wel eens wat anders willen, zijn de hair looks Double Braid en Double Bun perfect. Nu alleen nog kiezen, want twee kapsels? Dat is misschien wat veel van het goede...

Willen jij en jouw vriendinnen één van de 10 it hair looks van dit moment proberen? Schrijf je dan nu in voor Hair Fashion Night!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer