Welke Facebook vriend vindt jou het leukst?

Advertorial

Met de feestdagen verzamelen we de meest belangrijke mensen aan de eettafel. Want kerst gaat over samen zijn.  Daar moet niets tussenkomen. Oké, bijna niets. Dat kiekje van het voorgerecht moet echt even op Facebook. En dan het hoofdgerecht op Instagram. Heel onze digitale vriendenkring eet kijkend mee. Maar wie stonden er in 2013 nou altijd paraat voor je status updates? ING zoekt het voor je uit.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Like, like, like!

Wil jij weten wie ook ’s nachts voor je klaar stonden? Welke vrienden de show stalen met je foto? Of wie al je Facebook posts de allerleukste vond? Je ontdekt het met het eindejaarsvriendenlijstje van ING. De tool verzamelt al je likes en reacties van het afgelopen jaar en vat 2013 in een aantal korte lijstjes samen. Het wel en wee van je Facebookpagina verschijnt met één klik op je beeldscherm. Je brengt direct in kaart wie de like-verslaafde vriendin is. Wie er 's nacht in een dronken bui wat lang van stof werd. En wie de snelste reactiesnelheid - lees; niets te doen - had. Je weet precies wie er altijd met een like voor je klaarstonden.

Wil jij er altijd voor je vrienden zijn? Ook als ze met een paar euro te kort bij de kassa van de supermarkt staan? Dan schiet ING je te hulp met de Mobiel Bankieren App. Je regelt daarmee altijd en overal je bankzaken. Geld overschrijven was nog nooit zo makkelijk. En met het ING vriendenlijstje weet je alvast precies wie je sowieso moet redden in dagelijkse noodsituaties.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Alexsia 3 jaar geleden

  Hè, hè, sufkop (moi), heb 'm al!

 • Alexsia 3 jaar geleden

  Gern geintje?!

 • Alexsia 3 jaar geleden

  Zit bij deze bank, maar wist niet eens dat zoiets bestond. De link werkt bij mij alleen niet

 • Emma 3 jaar geleden

  Leuk Handig ! ±'

 • Amanda 3 jaar geleden

  super grappig, het eindejaarsvriendenlijstje! komt vast van pas met deze dure decembermaand ;)