Fashionnews

Welk type blond ben jij? Doe de test!

Kristel, 12 juli 2016

Welk type blond ben jij? Doe de test!

Ik ben al mijn hele leven blond en ik kan je vertellen: dat bevalt me meer dan prima. Natuurlijk, ook ik heb - net als vele, vele blondines met mij - wel eens een uitstapje naar the dark side gemaakt maar daar kwam ik al snel van terug. Het voelde simpelweg niet goed. Niet als mezelf. Iedere keer dat ik in de spiegel keek schrok ik me een hoedje, mijn zusje zei dat ik op mijn evil twin sister leek en als ik foto's van blondines voorbij zag komen in magazines of online dan had ik heimwee naar mijn blonde lokken. Ik hou gewoon van blond. Punt. Net zoals L'Oréal Professionnel trouwens. Daarom zetten zij de blonde lokken - en de dames die daarbij horen - in de spotlights. Op Mijn Zomer Blond vind je de mooiste blond trends en kun je gelijk een afspraak maken bij een L'Oréal Professionnel salon bij jou in de buurt. Want blondes have more fun, dus laten we er met z'n allen een hele gezellige zomer van maken. 

Mijn Zomer Blond

Heb ik je overtuigd? Mooi! Dan begint de échte uitdaging nu: het kiezen van de juiste kleur blond. Want blond, dat is niet 'gewoon blond'. Nee, dat kan van warm blond naar meer een askleur gaan, van bijna wit tot balayage. Serieus, de keus is enorm. Gelukkig helpt L'Oréal Professionnel je graag een handje. Zo kun je nu op Mijn Zomer Blond een test doen die je helpt te kiezen uit één van de trendkleuren blond. Want ben jij een bohemian babe zoals Ellen, een business babe zoals Yara of toch meer een rebellious babe zoals Amanda? Wij laten je de drie blonde babes én hun mooie kleur nog even aan je zien.

Bohemian babe

Mijn Zomer Blond

De Bohemian Balayage Blonde van Ellen past prima in het bohemian stijltje waar we stiekem allemaal zo'n zin in krijgen in de zomer. Tenminste, ik wel. Ik wil met blote voeten in het zand sippen aan een cocktail, ik wil flaneren over de boulevard in een kanten jurkje en een arm vol zelfgeknoopte armbanden. Ik wil avonden lang rond een kampvuur op het strand zitten. En ik wil net zo'n knappe bohemian balayage blonde coupe als Ellen. Past dit stijltje ook bij jou? Doe snel de test!

Business babe

Mijn Zomer Blond

Misschien is de bohemian balayage blond wel iets te laid back voor jou. Ben jij meer een business babe zoals Yara en heb je behoefte aan een kapsel dat ambitie, power en kracht uitstraalt. Een coupe die niet met zich laat sollen, die je elke spannende meeting doorhelpt, die fantastisch staat bij je mooiste office wear maar die je net zo goed onweerstaanbaar maakt in je Little Black Dress. Klinkt dit als iets voor jou? Ga dan net als Yara voor een mooie Ambitious Ash Blonde en kick some ass.

Rebellious babe

Mijn Zomer Blond

Doe jij alles altijd het liefst even anders dan alle anderen? Dus ook als je je haar blond kleurt? Dan ben je misschien wel net zo'n rebel als onze eigen Amanda. Deze koningin van de glitter is niet bang om op te vallen (graag zelfs!), gaat graag haar eigen modische weg, kan niks met het motto 'less is more' en heeft van een statement maken haar levensdoel gemaakt. Daar hoort natuurlijk een kapsel met ballen bij, dat snap je. Niet zo gek dus dat Amanda direct voor de pastel rebel blonde koos en sindsdien met een prachtige zachtroze gloed in haar blonde lokken de fashion wereld bestormt. Durf jij het aan? 

Mijn Zomer Blond, jouw zomer blond?

En, ben jij er klaar voor om deze zomer ook voor blond te gaan? Of voor een andere tint blond dan je eigenlijk gewend bent? Mooi! Dan is het tijd om snel naar Mijn Zomer Blond te gaan en daar te testen welk type blond het beste bij je past. En als je daar dan toch bent, zoek dan gelijk even de dichtstbijzijnde salon op. Want blond, dat regel je niet even zelf. Nee, daar heb je de kennis en ervaring van de expert bij nodig. En daar hebben ze er gelukkig genoeg van bij L'Oréal Professionnel. Laat je me nog even weten wat het wordt?

Benieuwd hoe je nieuwe blonde coupe bij je staat? Test het met de Style My Hair app!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer