Welikefashion.com lookbook herfst winter 2013/2014

We kunnen geen genoeg krijgen van alle nieuwe collecties en lookbooks voor komende herfst 2013. Een webshop die weet wat wij zoeken, daar worden we al helemaal enthousiast van! Welikefashion.com vindt inspiratie op straat, op de rode loper en op de catwalk. Is er een nieuwe trend gespot? Dan vind je de items zeker in deze online shop. Ook het nieuwe lookbook brengt veel musthaves. Opvallende laarsjes en stijlvolle jassen prijken in gedachten al in onze kledingkast. 

Alle shopaholics kunnen naar hartelust shoppen volgens de laatste trends. Welikefashion.com brengt de nieuwste collecties van ruim 60 merken, waaronder SuperTrash en Club Manhattan, maar ook Selected Femme en Silvian Heach. Helemaal volgens de winter modekleuren, sieren bordeaux, zwart en wit het lookbook van herfst winter 2013/2014. Bestel nu jouw favourites in de online shop! 

welikefashion
cc: Welikefashion.com

welikefashion.com lookbook herfst winter 2013 2014

welikefashion lookbook

welikefashion lookbook

welikefashion lookbook

welikefashion lookbook

welikefashion lookbook

welikefashion lookbook

welikefashion lookbook

Zoals Welikefashion.com zelf zegt: "Regret is worse than recession." Dus shop nu de nieuwe collectie van Welikefashion.com in de Fashion Finder. 

liefs, Marissa Koolwijk

Marissa Koolwijk If you do what you always did, you will get what you always got.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Marit 3 jaar geleden

  Hele mooie collectie!

 • Kelly 3 jaar geleden

  Wauw, echt een mooie collectie !

 • Alexsia 3 jaar geleden

  Prachtig! Heb geloof ik al een paar van deze items in mijn "kast". Om deze nu daadwerkelijk in looks te zien, is nóg mooier. Love it!!!

 • Ellen 3 jaar geleden

  Mooie looks!