Weg met de winter dip!

Advertorial

Ik houd van feestjurkjes, kerst, glitter en glamour. Ik houd héél veel van warme chocolade melk bij de openhaard! En kaarsjes, een dekentje en een goed boek op de bank bezorgen mij een instant good mood. Maar de nadelen van de winter kunnen die fijne buien rigoureus van kant maken. Koud, nat en donker. Ben jij er ook zo klaar mee? Wij kijken alvast vooruit naar de zomer.


De winter blues verslaan?

Tip1. Zoek je foto's van de afgelopen zomer nog eens op. Wij garanderen dat er een lach op je gezicht zal verschijnen bij de aanblik van al die zonnige plaatjes met fijne herinneringen. En bedenk alvast waar je je nieuwe zomerplaatjes gaat schieten!
Tip 2. Zet de verwarming maar op de hoogste stand, want het is tijd voor een zomerfeestje! Iedereen komt in zomerse jurkjes of zwembroek. Zorg voor een palmboom in de woonkamer, zonnige drankjes en zomerse muziek. Dan komen die summer feelings wel.
Tip 3. Ga alvast op online shopping jacht naar de perfecte bikini. Ook kun je je al lekker inlezen in de mode trends van deze zomer.
Tip 4. Wil je echt korte metten maken met de winter blues? Plan je zomervakantie! Alleen het vooruitzicht naar al die zon en heerlijk ontspanning zal een smile op je gezicht toveren. Nu is het moment om je slag te slaan, want de Arke vroegboekkorting is begonnen. Laat je online verleiden door de heerlijke vakantie's van deze aanbieder. Lui hangen op het strand van Turkije of Griekenland? Zoek je zomervakantie 2011 uit en boek snel. Je profiteert dan van de grootste keuze en vroegboekkorting tot wel €500,-! Weg met de kou en op naar de zon met Arke!

Liefs
Marlies

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.