Weekend list: Bella Bellissima & modefabriek

En het is alweer vrijdag! Deze week ging supersnel... We hebben ook veel leuke webshops bezocht om even kennis te maken met de persoon erachter, want daar zijn wij vaak zo benieuwd naar! En de persoon erachter is vaak, niet heel verrassend, een vrouw. Vaak zijn het vrouwen die hun veilige vaste baan hebben ingeruild om hun te kiezen voor hun passie: mode!

Zo hebben we afgelopen dinsdag kennis gemaakt met Brigitte van Bella Bellissima, die haar topbaan heeft ingeruild voor een webshop vol met prachtige Italiaanse schoenen. Waarom? Om de simpele reden dat als ze naar Italië ging ze altijd met minstens vier paar geweldige schoenen terug kwam. En al die shopreisjes zijn leuk, maar wel duur. Ze miste in Nederland de kwaliteit en mooie Italiaans ontworpen schoenen. Sinds februari is de webshop een feit en vol trotst zegt eigenaresse Brigitte: "Het gaat heel goed met de shop en hebben veel orders, blijkbaar is Nederland toch stiekem op zoek naar die mooie hoge hakken"!

Fashionchick-favo's Bella Bellissima

Italiaanse pumps taupe rits zijkant
Italiaanse pump taupe met rits
EUR 125,00
(Bella Bellissima)

Italiaanse enkellaarsjes blauw suède zijkant
Italiaanse enkellaarsjes blauw
EUR 129,00
(Bella Bellissima)

Italiaanse pumps Angeli rose zijkant
Italiaanse pumps roze
EUR 125,00
(Bella Bellissima)

Het is aftellen tot modefabriek; het mode event waar 600 nationale en internationale modelabels de nieuwe collecties van lente/zomer 2011 tonen. Aanstaande zondag en maandag, 25 en 26 juli 2010 vindt deze plaats en staat garant voor twee dagen stijlvol en informatief vermaak in de vorm van exposities, performances, catwalk shows en meer.

Stijlvol naar de modefabriek!

JSFN top
Jsfn top
EUR 14,95
(Wehkamp)

Earrings Peace...
Peace oorbellen Soho Hearts
EUR 9,95
(Welikefashion.com)

Knit Cardigan
Knit cardigan Stella Nova
EUR 119,00
(Designers United)

Pump hoogfront...
Enkelboot met studs
EUR 49,95
(Tango)

Souave Dark
Soave dark Mud Jeans
EUR 69,95
(watMooi)

Naomi Hot Coral
Noami hot coral
EUR 39,95
(watMooi)

Wij ga natuurlijk weer leuke fashionable outfits proberen te spotten bij de modefabriek, gegarandeerd succes. Dus je kunt volgende week weer een nieuwe geflitst verwachten. Zo dat waren onze weekend plannen! Ga jij nog wat leuks doen dit weekend?

XOXO El

Aantal reacties Wil je een reactie geven, maar nog geen Fashionchick? Meld je hier gratis aan!

liefs, Ellen Snijder, FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.