Fashion

Webshoptip: InWear

Annemiek, 23 december 2012

Webshoptip: InWear

Wij willen even een webshop in het zonnetje zetten! InWear is een favoriet van ons en daardoor kon een webshoptip natuurlijk niet uitblijven. De items van InWear zijn altijd erg fashionable en nét even anders dan anders. En tegenwoordig bekijk je de collecties van InWear thuis op je gemak, hoe relaxed!

Inwear

Lookbook InWear 2012

Ontstaan in 1969 is InWear inmiddels een begrip in de fashion industry. Elke collectie bestaat uit een grote verscheidenheid aan kleding en accessoires. Van de City Casual items voor de dagelijkse look, tot meer formele City Smart fashion. In deze shop kun je dan ook niet alleen shoppen op categorie, zoals jurken, rokjes en tops, maar ook op stijl! Zo zoek je bijvoorbeeld op Zakelijke Outfits, Party Outfits en natuurlijk in deze tijd van het jaar op verschillende stijlen voor de kerst. Een rustig kerstdiner met de familie? Zoek op Soft Christmas. Ga jij helemaal voor luxe of heb je een echt kerstfeest? Neem dan een kijkje bij Deluxe Christmas en Party Christmas!

InWear maakt gebruik van veel rustige, ingetogen kleuren. Ze staan bekend om het gebruik van mooie stoffen en lekkere tricots. De ontwerpen zijn flatterend voor het vrouwelijke figuur en passen perfect. Wij voelen weer een shopsessie opkomen. Inspiratie opdoen? Bekijk hier het lookbook.

inwear online shoppen

Rok
INWEAR
€63,00
Jurk met lovertjes
INWEAR
€126,00
Zijden top
INWEAR
€129,95
Leren top
INWEAR
€150,00
Jas
INWEAR
€258,00
Kanten top
INWEAR
€50,00
Jeans
INWEAR
€50,00
Leren riem
INWEAR
€22,00
Broek
ZALANDO
€50,00
Vest van wolmix
INWEAR
€70,00
Gebreide jurk
INWEAR
€70,00
Schoenen
INWEAR
€150,00

Is InWear ook één van jouw favorieten? De hele collectie vind je in de Fashion Finder.

liefs, Annemiek Abma, Whoever said money doesn't buy happiness didn't know where to shop!

Lees meer