Webshop we love: Monki online shop

Monki, Monki, Monki... Wat doe je ons toch aan? Eerst open je Monki stores in Nederland en nu worden we ook nog eens verleid door de hebberigmakende collectie in de Monki online shop! Ik kan het niet weerstaan. De mooie bloesjes, heerlijke knitwear, fancy pants en musthave t-shirts roepen mijn naam en willen zich allemaal verzamelen in mijn o-zo-verleidelijke shoppingbag.

I loooove Monki en ik denk dat ik niet de enige ben! Het zusje van de H&M verovert de harten van menig fashionaddict met de brutale mix van Scandinavisch design en stoere streetwear. In de Monki webshop vind je net als in de winkels een schat aan verschillende stijlen, voor ieder wat wils. Want de keuze is reuze. Oh my...

Monki kleding online

En oké, hoewel het nu natuurlijk supereenvoudig is om die magische wereld van Monki binnen te stappen, heeft de Fashionchick-webshop precíes zulke weergaloze items. Items die je niet kunt weerstaan, beloofd. Dus eh, Monki, move over. De volgende schatjes zijn nóg leuker en wil jij à la minute naar huis klikken.  

Mooier dan Monki kleding

RokVero Moda ABOUT YOU
€ 27,00
FAB LEOPARD TEDDYCOAT-LComegetfashion Comegetfashion
€ 79,99
America Today sweaterAmerica Today wehkamp.nl
€ 39,99
Mango trui met harige lookMango wehkamp.nl
€ 35,99
Maje Jizie A-lijn mini-rok met applicatieMaje A-lijn rokde Bijenkorf
€ 150,00
PIECES Slim Fit Jeans Dames BlauwPieces Pieces
€ 39,99

liefs, Denise Swaagman, Als je haar maar goed zit!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.