Webshop tip: Pret a Portobello

Je hebt er vast wel eens van gehoord of je bent er zelfs geweest, de Portobello Market in Londen! Het is een van de meest beroemde markten ter wereld! Vooral de originele spulletjes van hippe modeontwerpers die je er kunt krijgen trekken bezoekers! Daardoor is het een hotspot voor touristen, maar ook lokalen komen er regelmatig om hun slag te slaan! Maarja, je moet dus wel helemaal naar Londen toe.. en daar hebben we niet altijd de tijd voor, toch?

Pretaportobello.com komt daarom met de brilliante oplossing, de mode markt online! Oké, misschien krijg je iets minder van de sfeer van zo'n markt mee.. Geen gezellige eten- en drinkenkraampjes, maar het heeft ook z'n voordelen! Geen drukte en opstoppingen in de mensenmassa, niet eindeloos wandelen (de markt is meer dan drie kilometer lang) en je hoeft er niet helemaal voor naar Londen! Het gaat ons ten slotte om de fantastische mode die je daar vindt!

En die fantastische mode wordt op Pretaportobello.com aangeboden! Hier kun je op je gemak rondkijken tussen al het moois. Kleding, ondergoed, schoenen, accessoires, vintage en zelfs een kleine mannencollectie!

Bij 'Let's Trade' kun je  je marktspirit de vrije loop laten en onderhandelen! Je kunt hier namelijk bieden op producten, en wie weet wordt je bod geaccepteerd! Op Pretaportobello heb je zelfs market trends en market looks; hier worden alvast de leukste items voor je uitgezocht. Kun je niet kiezen uit al dat leuks of heb je een orgineel verjaardagscadeautje nodig? Ze hebben ook cadeaubonnen!

Neem er eens een kijkje! I'm sure you'll love it

XOXO Daphne

Voeg de webshop Pret a Portabello toe aan jouw favorieten...>
Aantal reacties Wil je een reactie geven, maar nog geen Fashionchick? Meld je hier gratis aan!

liefs, Daphne Schaufeli, Wees jezelf.. er zijn al zoveel anderen

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.