Webshop tip: Pixie

Het weer wordt steeds beter, we horen de vogeltjes al voorzichtig fluiten en voordat je het weet is het weer zomer. Dit betekent: sporten! Want wie wil er niet strak en sexy uitzien aankomende zomer? Ook het weer geeft ons meer energie en goede zin om buiten te gaan joggen. Wat heb je nou absoluut nodig bij het sporten? Juist! Een flirty en fashionable sportoutfit! De webshop Pixie helpt jou een leuke sportoutfit scoren. Zo kan je -buiten dat hoofd als een tomaat- er toch nog leuk uit blijven zien.

Pixie

Pixie helpt jou scoren

Pixie sport & dancewear is een webshop waarbij jij super veel keuze hebt in leuke en comfortabele sportkleding. De sportcollectie die zij op het moment aanbieden bevat vooral veel vrolijke kleuren die gecombineerd worden met rustige kleuren als grijs en zwart. Ben jij een echte stoere sportchick? Kies dan voor de strakke jogging met daar bovenop een wijde printed sweater.

Naast de kledingcollectie heeft Pixie ook nog iets anders interessants. Zij bedrukken namelijk sportkleding met jouw eigen bedachte tekst of afbeelding. Altijd fijn om jouw sportoutfit unieker te maken. Dus chicks: spring van die bank af, shop jou sportoutfit bij Pixie en ga voor dat gezonde lichaam of die strakke body!

Pixie Sport and Dancewear

Pixie top RozeGekruisde top
PIXIE
 €42,95

Witte danssneaker

PIXIE

€59,95

Pixie broek rozeSportbroek

PIXIE

€59,99

Pixie top zwartTop met ingebouwde BH

PIXIE

€39,95

Pixie broek grijsTwo tone sportbroek

PIXIE

€59,95

Pixie top grijsSporttop

PIXIE

€39,99

Pixie top blauwBlauwe sporttop

PIXIE

€39,99

Hoge danssneaker

PIXIE

€63,95

Pixie shirt zwartDansshirt

PIXIE

€44,95

Check in de Fashion Finder de hele Pixie collectie. Ook al zo zin om te sporten? Fashionchick wel! 

voeg toe aan mijn favorietenVoeg Pixie toe aan jouw favoriete webshops op Fashionchick.

liefs, Astrid , Postive thoughts, give positive things