Fashionnews

Webshop tip: Miss Roberta

Marlies, 02 juli 2013

Webshop tip: Miss Roberta

Advertorial

Nog beter dan Italiaanse mannen, Italiaanse historie en Italiaans eten zijn de schoenen uit dit land waar la mama regeert. Maar voor die mooiste Italiaanse paartjes hoef je niet naar het zonnige zuiden af te reizen. Je bestelt ze gewoon in de Nederlandse webshop Miss Roberta. Hier staan alle musthave schoenen uit het land van pizza en pasta voor je klaar. Mamma Mia!

roberta

Nederlandse prijzen, Italiaanse flair

Fashionista’s en shoe addicts opgelet: Miss Roberta zou je wel eens meer kunnen verleiden dan je schoenenkast aan kan. De webshop barst van de musthaves. Houd je van mooie, opvallende schoenen? Dan ben je bij Miss Roberta aan het juiste adres. Je vindt er leuke laarzen, fashionable pumps, duizelingwekkende killerheels, waanzinnige wedges, opvallende sneakers en vrouwelijke sandaaltjes.

Je hoeft niet te stoppen bij een paar pumps. Kies meteen bijpassende riemen en een bijpassende tas. Het zijn stuk voor stuk echte eyecatchers met Italiaanse flair: de hakken zijn nét iets hoger, de kleuren nét iets feller en de materialen nét iets gewaagder dan wij nuchtere Nederlanders gewend zijn. Maar hé, misschien is de zomer van 2013 wel het moment om uit die Hollandse comfortzone te stappen. Miss Roberta heeft schoenen en accessoires voor ieder budget. Ook hier is de sale al begonnen! Dus zelfs ons stereotype gierigheid hoeft geen probleem te zijn.

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer