Webshop tip: Lookx

Je bent van ons niet anders gewend dan dat wij de mooiste fashionwebshops als een goudzoeker naar boven weten te halen. Maar beautywise is er online natuurlijk ook een kleurrijke rits aan shops te vinden. Neem de shop van beautymerk Lookx. Al langer hadden wij dit pareltje offline in de smiezen. Nu de webshop al een paar maanden online is, kan een tip van ons natuurlijk niet uitblijven. En laten we met één van de grootste pluspunten van Lookx beginnen; de mooie looks die zij in filmpjes stap voor stap voor je uitwerken. Het onderstaande filmpje doet ons denken: 'Moeten we toch weer heel gauw aan de blauwe oogschaduw?'

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.
CC: Lookx

Najaarscollectie Lookx 2012/2013

Bij Lookx komt een brand new season met een brand new seizoenscollectie. Deze collecties geven je make-up voorraad meteen een update. Bovenstaande look creëer je met de knallende kleuren van de herfst/wintercollectie 2012-2013. Ook vult het beautymerk deze winter hun assortiment aan met de Exclusive Eyeliners en Liquid Eyeshadow in nieuwe kleuren. Geen herfsthoosbui vaagt deze longlasting items van je ogen.

Lookx is luxe. De hele webshop staat vol met de mooiste beautyproducten. Hoef jij je make-up stash niet uit te breiden? Lookx maakt ook hele fijne gezichtsverzorging. En laat dat nou precies zijn wat je nodig hebt met de winterkou. Heb jij echt niets met beauty, dan kun je altijd nog een kijkje nemen tussen de tassen, sieraden en andere accessoires die Lookx in de webshop heeft.

lookx online shoppen

Refresh lotion
LOOKX
€28,45
Lipstick Coldred
LOOKX
€15,75
Poederkwast
LOOKX
€29,95
Exclusive green eyeliner
LOOKX
€17,65
Eyeshadow Deep Purple
LOOKX
€7,75
Solution cream
LOOKX
€49,85
Lipgloss Care & Shine
LOOKX
€18,25
Moonshimmer silver
LOOKX
€19,25
Nagellak
LOOKX
€15,75

Ben jij al bekend met de producten van Lookx? De hele Lookx collectie vind je online in de Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer

  Log in om te reageren
 • Sharita 4 jaar geleden

  heel mooi !

 • Liselore 4 jaar geleden

  moooi'!x

 • Margreth 4 jaar geleden

  Ziet er idd heel mooi uit!

 • Julia 4 jaar geleden

  Wow, wat ziet het er mooi uit en nog betaalbaar ook!

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Ja Lookx is echt geweldig! Ik heb het leren kennen op de beautyglossparty ruim een jaar terug. Ik heb toen een bronzer van dit merk gekocht en laatst zat er een oogpotlood van dit merk in mijn Beautybox. Zodra dat potlood of die bronzer op is koop ik hem zeker opnieuw!