Webshop tip: Garden of Fashion

Garden of Fashion is een fashion site maar ook een webshop, het beste van 2 werelden op 1 site! In de "tuin" vind je kleding maar ook het laatste modenieuws, hotste trends en andere leuke ontwikkelingen in de fashion scene.

De shop van Garden of Fashion zit bordevol met merken zoals: My Brand,  Lipsy London, Elite Models, J.C. Rags, Glamorous, Lovely By Sarah Jessica Parker, Local Celebrity. De shop Garden of Fashion wordt de komende tijd zelfs dagelijks aangevuld met nieuwe merken en must-haves.


Service staat voorop, zo betaal je GEEN verzendkosten en heb je de mogelijkheid tot meerdere betalingsmogelijkheden. Zoeken naar items doe je snel op kleur, merk of maat. Shoppen was nog nooit zo makkelijk en overzichtelijk!

Wanneer je het pakketje binnen krijgt is het verpakt als een klein cadeautje voor jezelf, of misschien wel voor anderen. Het is verpakt in een mooie cadeaudoos,

met daarbij de exclusieve Bible of  Fashion van Garden of Fashion en een leuke goodie!

Shop nu met 17,5% korting met de code: FASHIONCHICK

Voeg de webshop Garden of fashion toe aan jouw favorieten...>!

-xoxo- Anniek

liefs, Anniek 

Anniek  Just do it!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Tine 7 jaar geleden

  Leuk! x

 • Kim 7 jaar geleden

  Ik vind dat roze erg leuk!!

 • Inge 7 jaar geleden

  Hoe grappig, dit is de website van een oud-klasgenootje van me :p

 • Debora 7 jaar geleden

  Leuk spotje en leuke kleding. Vind de website wel kleurloos en de foto's spreken me niet echt aan. Ben alweer verliefd op een tuniek :)