Webshop tip: Cupcake Heaven

We love cupcakes, maar waar kan je ze kopen? In Amsterdam heb je een paar plekken waar je ze kan kopen maar dan moet je op de fiets en dan is je smaak op of ze hebben niet genoeg. Cupcake-heaven.nl biedt de uitkomst. Bestel de lekkerste cupcakes gewoon online. Deze cupcakes zijn net kleine pieces of heaven waar wij erg blij van worden en dat is nou net de bedoeling.

Op de site kan je precies aangeven hoeveel je er wilt hebben en in welke smaken. Heb je een feestje dan kan je zelfs de Cupcake Girls inhuren en die komen dan in leuke jurkjes de cupcakes uitdelen op jou feestje. Wil je zien wie er achter dit bedrijf zit bekijk hier dan het filmpje.

Alle cupcakes zijn handgemaakt, vers en natuurlijk zijn het little pieces of heaven with love!

Wij van de redactie hebben net van de overheerlijke cupcakes mogen proeven en ze zijn zooooo lekker! In een mooie doos met strik komen deze heerlijke luchtige cakes naar je toe!! Dus ga snel naar de site en bestel je favoriete smaak!

Voeg de webshop Cupcake-Heaven toe aan jouw favorieten...>
Aantal reacties Wil je een reactie geven, maar nog geen Fashionchick? Meld je hier gratis aan!

-xoxo- Anniek

liefs, Anniek 

Anniek  Just do it!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • bobo 6 jaar geleden

  Goed gejat concept!

 • Debora 7 jaar geleden

  ....kwijl....

 • Lisa 7 jaar geleden

  mmmm... leuk hoor! Ziet er heerlijk en gezellig uit, goede tip! Xx

 • Ellen 7 jaar geleden

  Ze is vandaag langs geweest met cupcakes op de redactie... Oh my god, ze waren echt heeerlijk (zie twitter) en ja ook lekker luchtig! Hmm...