Webshop tip: Beachproof bij Xooka

Buiten is het Nederlandse weer druilerig en lichtelijk deprimerend, maar in gedachten bakken we al op het strand van onze warme vakantiebestemming. Als je je ogen sluit zie je jezelf al zitten met een koud drankje op het terras van die geweldige stad of dat kleine schattige dorpje. Een bord vers fruit staat binnen handbereik. Je zonnebril prijkt op je neus. Oke, open je ogen en wordt snel wakker uit die dagdroom. Want de shop die wij tippen is perfect voor kleding voor zo'n droomvakantie. Bij Xooka vind je de mooiste beachwear en zomerlooks.

Jurkjes, tanktops, bikini's, jumpsuits en accessoires. Webshop Xooka heeft alle zomeressentials. Xooka is de zomermodehemel met merken als Roxy, stoer en vrouwelijke beachwear, Lua Beach, accessoires in Hawaï stijl, en Volcom, stoere kleurrijke kleding. De kleur en vrolijkheid spat van je beeldscherm zodra je de webshop opent. Ook de merken Lighting Bolt en Nikita voldoen aan die zomerse eisen. Zij hebben geweldige jumpsuits en tops. Een aankoop bij Xooka steekt je gegarandeerd in een geweldig zomers jasje.

BEACHWEAR FINDS XOOKA

Lua Beach - Hibiscus flower clip
Bloemhaarclip, Lua Beach
€ 5,95
(Xooka)
Volcom - Punk Roc Croc
Schoudertas, Volcom
€ 34,00
(Xooka)
Lightning Bolt - Like Overall
Jumpsuite, Lighting Bolt
€ 30,90
(Xooka)
Nikita - Cape May Top
Cropped top, Nikita
€ 27,50
(Xooka)
Les Ettes - juli ette

Lipgloss, Les Ettes
€ 11,80
(Xooka)
Roxy - Grazy Wave
Strandtas, Roxy
€ 48,70
(Xooka)
Volcom - Bindy Faces Long Tunic
Baggy top, Volcom
€ 37,95
(Xooka)
Roxy - Out Loud
Bikini, Roxy
€ 39,00
(Xooka)
Roxy - Bree Slipper
Slipper, Roxy
€ 18,95
(Xooka)


Xooka laat onze shopverlangens flink aanwakker deze zomer, maar in de winter is het gevaar zeker niet geweken. Xooka verandert met de seizoenen mee en biedt in het wintersportseizoen alle benodigdheden voor een geslaagde ski- of snowboardvakantie aan!

Voeg de webshop Xooka toe aan jouw favorieten

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer