Webshop: Origineel met The Collector.com

Individualiteit. Daar draait het om bij The Collector.com. Ze maakt haar slogan dan ook keihard waar! Individuality is a necessity. De webshop volgt een geheel eigen weg. De kleding is exclusief met designs van Bibi van der Velden, Anecdote, Elizabeth and James en Vita Feda. Ook bezit The Collector een vette knipoog. Want wie koopt er nou een Heinz ketchup met zilveren dop voor €80,-?

The Collector.com
bewijst dat een webshop meer kan zijn dan alleen een plaats om online kleding te kopen. Want naast geweldige fashion biedt deze webshop nog iets anders. Heel veel inspiratie! De webshop heeft een online magazine over kleding, beauty en lifestyle en iedere maand kleedt een vooraanstaande fashion name een model in haar eigen smaak voor de rubriek Styled By. Hanna Verboom was deze maand aan de beurt en stak het model in de bovenstaande outfit. Een sterke vrouwelijk outfit met een rauw randje volgens de actrice. Volgende maand zullen de zusjes Lieke en Jetteke van Lexmond hun fashionsense laten zien.
Styled by Hanna Verboom


Panter Clutch, Anya Hindmarch
EUR: 901,80
(The Collector.com)
 
Gilet, Elizabeth and James
EUR: 235,00
(The Collector.com)
 
Leren legging, Current Elliot
EUR: 862,00
(The Collector.com)
 
Omslag jas, Les Petites
EUR: 405,00
(The Collector.com)
 
Basic top, Fluxus
EUR: 70,00
(The Collector.com)
 
Wikkelarmband, Vita Feda
EUR: 148,50
(The Collector.com)

Last minute fashion emergency? Amsterdamse Fashionchicks worden gered bij The Collector met de Amsterdam 1st class service. Bestellingen voor 13.00 uur uit Amsterdam worden dezelfde dag nog geleverd! Zit er dan helemaal geen minpuntje aan deze shop? Een kleintje. Om te shoppen bij The Collector.com heb je een flink budget nodig. Kijken, kijken en niet kopen dan maar?
Wij zijn gevallen voor de eigen stijl van The Collector.com. Jij ook?

Liefs
Marlies

Voeg de webshop The Collector.com toe aan jouw favorieten

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Donata 6 jaar geleden

  haha je kan ook een keer doorsparen voor iets van goede kwaliteit, echt iets moois...

 • suzette 6 jaar geleden

  Valt best mee hoor! Er zijn ook goedkopere merken zoals Anecdote, zijn t-ahirts van €34.... De filosofie is juist kwaliteit niet dat iets per se duur is!

 • Ike 6 jaar geleden

  Leuk maar dan zal ik eerst de loterij moeten winnen!