Webshop Nelson vernieuwd!

Advertorial

Hoera! De webshop van Nelson is compleet vernieuwd! Dat betekent dat je vanaf nu nog gemakkelijker kunt shoppen bij dit schoenen walhalla! Zo is de website nu iPad proof, sneller en is de navigatie gemakkelijker geworden. De mooie productfotografie en uitgebreide productinformatie helpt je bij het kiezen van je perfecte paar schoenen. Geen inspiratie? Laat je inspireren door een wisselende top 10 op de homepage. Dat is nog eens fijn shoppen! Tijd om je voetjes te verwennen met een nieuw paar schoenen. Of twee. 

NelsonCC: Nelson

TIME TO GO SHOPPING!

Nelson is een echt familiebedrijf. In 1949 startte het bedrijf met een schoenenwinkel. Na meer dan 60 jaar is het familiebedrijf Nelson Schoenen in handen van de derde generatie. Je kent de schoenenwinkels van Nelson waarschijnlijk wel, ze hebben namelijk 65 schoenenwinkels waar dames, heren en kinderen terecht kunnen. En de service is dan ook uitstekend: zo worden alle bestellingen gratis verzonden! Heeft een vriendin toevallig net de zelfde schoenen gekocht? Maak je geen zorgen, je kunt je schoenen altijd gratis retourneren in een van de Nelson winkels.

En het leuke is: je ontvangt nu gratis fashion items bij aankoop van verschillende merken. Zo krijg je bij het merk Replay een beschermhoesje voor je telefoon, bij Vingino een tas en een sleutelhanger en van Le Coc Sportif een canvas draagtas. Kortom: time to go shopping! En gelukkig is het aanbod van Nelson super gevarieerd, met met meer dan 90 A-merken zoals Replay, Timberland, Esprit, Converse, Ecco, Hobb's en SuperTrash.

Dames Ballerina NelsonNelson Nelson
€ 69,95 € 48,97
Dames Veterboot NelsonNelson Nelson
€ 79,95
Dames Enkellaars NelsonNelson Nelson
€ 59,95 € 41,97
Dames Veterboot NelsonNelson Nelson
€ 89,95 € 62,97
Dames Enkellaars nelsonNelson Nelson
€ 79,95 € 59,96
Dames Enkellaars NelsonNelson Nelson
€ 79,95 € 55,97
Dames Laars NelsonNelson Nelson
€ 89,95 € 62,97
Dames Sandaal nelsonNelson Nelson
€ 59,95 € 29,98
Dames Laars NelsonNelson Nelson
€ 99,99

liefs, Anne 

Anne 

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer