Webshop: Kleding upgrade met Capricci

Elk jaar is het hetzelfde liedje. De zomer is over, maar mijn budget laat het niet toe om met de wisselende modetrends mee te gaan. De kleding in mijn garderobe is verouderd, versleten of gewoon simpelweg vergaan. Het enige draagbare: een zwart T-shirt en een lichte skinny jeans. Make it work…

En dan vind ik de site www.capricci.nl. De slogan van deze webshop is: All your heart desires! Dat maakt hun collectie zeker waar. Ik klik door een webshop vol accessoires die elke outfit bijzonder maken. (Zelfs mijn versleten skinny jeans.) Pagina’s vol armbanden, tassen en kettingen. Op deze site kan elke fashionista uren rond snuffelen.

Capricci heeft mooie namen in haar collectie. De tassen van Micha Barton en Ri2k die gaan van stoere leren bags tot strakke kleurrijke clutches. Orelia met haar mix van stoere en vrouwelijke sieraden. Capricci's eigen sieradenlijn met veel look-a-likes voor een zacht prijsje. En de Disney Couture serie waarmee je stijlvol even terug naar je kinderjaren kunt. In Nederland enkel via deze site te bemachtigen.


Cleo Small Tote Bag Green
EUR 54,95
(Capricci) 


Beauty & The Beast Wrap
EUR 137,95
(Capricci) 

 
Oh Deer! Necklace
EUR 11,95
(Capricci) 


Purple Rose And Leaf
EUR 10,95
(Capricci) 


Heather Earrings
EUR 24,95
(Capricci) 

Harris Across Body Bag Pink
EUR 39,95
(Capricci)  

Capricci is voor mij nieuw, maar de webshop bestaat al 3 jaar en is uitgegroeid tot een succesvolle webshop in binnen en buitenland. En ik snap waarom. Mijn shoppingbag is niet meer leeg aan het eind van mijn bezoek. Ik heb het moeten houden bij de budgetproof keuzes maar mijn verlanglijstje “voor als ik ooit eens geld heb” is weer gegroeid.

Was je al bekend met Capricci? Of hoef jij niet je basic outfit te upgraden? Sla dan toch deze shop niet over. Capricci is namelijk in een geheel nieuw jasje gestoken. De nieuwe look past helemaal bij de sieraden die zij verkoopt. Zeker het bezoeken waard!

Liefs
Marlies

 Voeg de webshop Caprrici toe aan jouw favorieten

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer