Webshop: G-Star RAW online!

De foto staat nog in mijn geheugen gegrift. Een knappe jonge vrouw in zwarte blouse en stoere skinny jeans. G-Star RAW zeiden de letters op haar poster in het bushokje. Sindsdien wilde ik ooit zo’n jeans.  En nu kunnen we die eindelijk online shoppen. G-star RAW waagt zich op de online winkelstraat met  hun eigen webshop. Hoewel het nog maar de BETA versie is, doen wij bij Fashionchick een rondedansje!

Grof gebreide wollen vesten, bedrukte T-shirts en leren jasjes. Vooral voor de stoerdere vrouwen heeft G-star RAW een droom assortiment.  Heb jij een wat vrouwelijkere stijl? Kijk dan toch rond. En dan vooral, net als ik, op de jeanspagina. Hier scoor je de beroemde G-star RAW spijkerbroek ook in jouw stijl. De collectie loopt van zwarte skinny jeans tot baggy gescheurde boyfriend pants. Mijn nieuwe favoriet van G-Star: de gebreiden sokken!

Binnen 2 tot 3 dagen ligt jouw aankoop op de deurmat. Dan kan het passen, combineren en twijfel tot je er bij neer valt beginnen. Je aankoop kan namelijk binnen 14 dagen nog teruggestuurd worden. Je ontvangt dan gewoon je geld, dat je via Ideal of creditcard betaald hebt, terug op je rekening.

Favorieten:


Lynn Skinny Jeans
EUR 119,95
(G-Star RAW)  


Do Not Iron T-Shirt
EUR 49,90
(G-Star RAW) 


Raw Essentials Leather Jacket
EUR 499,90
(G-Star RAW)

Nog een laatste tip: recht bovenaan de productpagina’s staat de optie om de producten groter weer te geven. Zo bezorg je jezelf geen migraine door het uren turen naar de veel te kleine plaatjes van die mooie kleding.

Liefs
Marlies

Voeg de webshop G-Star Raw toe aan jouw favorieten

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer