WE Fashion Knitwear 2010

Elke winter wordt het weer zo ijzig koud en ja wat trek je nou weer aan om het nog enig zinds warm te krijgen en blijven. Een lekkere wollen trui is de oplossing, maar ook weer niet want je denk dan meteen aan die saaie breisels van je oma. Gelukkig heeft WE Fashion hier een oplossing voor gevonden en een trendy knitwear collectie opgezet inclusief de zo gewilde poncho's.

WE love knitwear!

Wanneer je het beeld van de nieuwe knitwear collectie ziet dan krijg je het al spontaan warm. Leuke kabel truien, de poncho maar ook grove breisels. De materialen die worden gebruikt zijn nier de minste namelijk: hoogwaardige wol, kasjmier en allerbeste katoen wat een mens kan wensen.

De kleuren zijn vooral tijdloos zoals: donderkblauw en beige, maar ze maken ook gebruikt van wat meer trendy kleuren zoals: mosterd geel en diep rood. Dit uiteraard om niet gehele kleurloss de winter door te gaan.

Dat breisel een hit zijn deze winter dat zagen we al op de catwalk en we vinden het dan ook erg leuk dat WE Fashion deze trend ook heeft opgepikt. Scoor dus snel je eigen exemplaar!

-xoxo- Anniek

Voeg de webshop WE Fashion toe aan jouw favorieten


liefs, Anniek 

Anniek  Just do it!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer