We are hiring: Storefronts zoekt een E-mail marketeer

Deze vacature is vervuld. Er kan op dit moment niet gesolliciteerd worden.

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van e-mail marketing? Ben jij een commerciële en creatieve denker? Heb je een sterke affiniteit met mode? Jeuken jouw handen om merken zoals Fashionchick en MEN TODAY nog succesvoller te maken? Mooi. Dan solliciteer je nu voor de functie van E-mail Marketeer bij Storefronts!

vacature e-mail marketeer

Over Storefronts & Sanoma 

Sanoma is een mediabedrijf met het grootste en meest diverse portfolio van Nederland. Dankzij haar sterke merken heeft het bedrijf een goede marktpositie in de media-industrie. Niet alleen op het gebied van magazines staat Sanoma sterk, maar ook televisie, events, customer media, e-commerce sites en apps doen het ontzettend goed.

Binnen Sanoma is Storefronts een creatieve en internationaal georiënteerde afdeling waarbij Fashionchick één van de bekendste titels is. Het is de grootste online winkelstraat voor vrouwen die maandelijks meer dan 1.000.000 bezoekers trekt. Via de site kun je doorklikken naar verschillende webshops om de producten direct te kopen. Fashionchick is niet alleen actief in Nederland, maar kent ook diverse internationale platforms. Naast Fashionchick worden ook de concepten MEN TODAY en Kidstoday uitgegeven onder Sanoma Storefronts.

Jouw rol

Als E-mail Marketeer werk je mee met de diverse disciplines binnen het cluster Storefronts, zo lever je een actieve bijdrage aan het genereren van omzet en conversie. Daarnaast analyseer je klantengegevens en maak je commerciële selecties waarmee efficiënte (e-mail) marketing kan worden uitgevoerd. 

Wat ga je concreet doen

• Het, in samenspraak met belanghebbenden, ontwikkelen en opzetten van strategische e-mail plannen.
• Het vergroten van een relevante e-mailbase on site en via partner sites en het optimaliseren van de nieuwsbrieven.
• Het analyseren, optimaliseren en uitvoeren van e-mailmarketing binnen Sanoma Storefronts met als resultaat hogere verkopen en meer herhalingsaankopen.
• Het op basis van de behaalde resultaten doen van verbetervoorstellen om zo de conversie te kunnen optimaliseren.
• Het initiëren en leiden van vaak omvangrijke innovatieve projecten op het gebied van e-mail marketing, het specificeren van functionele wensen en eisen en het afstemmen hiervan met alle betrokken partijen, zowel intern als extern.
• Het beheren en optimaliseren van alle e-mailmarketing activiteiten en processen en het communiceren hieromtrent met de betrokken partijen.
• Het verzorgen van managementrapportages, gebruik makend van de diverse analysetools.

Wie zoekt Storefronts

Je hebt een opleiding op HBO/WO niveau en minimaal 3 jaar recente ervaring in het vakgebied email marketing en hebt op zijn minst een sterke affiniteit met Fashion. Je hebt ruime ervaring met Mailchimp, Google Analytics en met vergelijkbare pakketten. Als je ook ervaring hebt met HTML is dat zeker een pré. Uiteraard ben je zeer commercieel ingesteld, communicatief vaardig en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat biedt Storefronts

De kans om te werken binnen een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Dankzij een jong en ambitieus team is de afdeling Storefronts een van de snelst groeiende afdelingen binnen Sanoma. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot flexibel werken. 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We zien je CV en motivatie graag tegemoet. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met marise.doeve@sanoma.com.

 

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.