We are hiring: SEA specialist Storefronts

Deze vacature is vervuld. Er kan niet meer gereageerd worden.

Als SEA specialist bij Sanoma ben jij onderdeel van het SEM-team binnen de afdeling Storefronts. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de bestaande campagnes en gaat op zoek naar nieuwe verkeersbronnen. Je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEA en bent in staat om deze ontwikkelingen toe te passen op jouw campagnes. Je deelt de resultaten in periodieke rapportages, waarbij je rekening houdt met de vooraf berekende KPI’s. Klinkt dit als digitale muziek in je oren? Mooi. Dan solliciteer je nu voor de functie van SEA Specialist!

SEA specialist vacature

Over Fashionchick & Sanoma

Sanoma is een mediabedrijf met het grootste en meest diverse portfolio van Nederland. Dankzij haar sterke merken heeft het bedrijf een goede marktpositie in de media-industrie. Niet alleen op het gebied van magazines staat Sanoma sterk, maar ook televisie, events, customer media, e-commerce sites en apps doen het ontzettend goed.

Binnen Sanoma is Storefronts een creatieve en internationaal georiënteerde afdeling waarbij Fashionchick één van de bekendste titels is. Het is de grootste online winkelstraat voor vrouwen die maandelijks meer dan 2.500.000 bezoekers trekt. Via de site kun je doorklikken naar verschillende webshops om de producten direct te kopen. Fashionchick is niet alleen actief in Nederland, maar kent ook diverse internationale platforms. Naast Fashionchick worden ook de concepten MEN TODAY, Kidstoday & StyleToday uitgegeven onder Sanoma.

Werkzaamheden

 • Proactief managen en optimaliseren van de huidige campagnes via o.a. Google en Bing, zowel voor search als voor display
 • Nieuwe campagnes bedenken en opzetten
 • Rapportage op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis
 • Opstellen van forecasts voor komende periodes
 • Testen van advertentieteksten en landingspagina’s
 • Werken met tools als Doubleclick

Functie eisen

 • Ervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent resultaatgericht en in staat om gevraagd en ongevraagd advies te geven binnen de organisatie
 • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
 • In het bezit van Google-certificaten of bereid deze te behalen
 • Ervaring met Doubleclick is een pre

Sanoma biedt

Wij bieden je een informele werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatieven en ideeën. Daarnaast een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de criteria? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV, inclusief salarisindicatie en beschikbaarheid naar Sjoerd Copier, sjoerd.copier@sanoma.com

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.