Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Vacatures

We are hiring: Fashionchick zoekt een category manager stagiaire

Sharon, 08 augustus 2018

Houd jij meer dan anything in the world van mode? Ok, geef maar toe… Sinds je het gemak van online shoppen gewend bent ken je de postbode bij naam en krijg je schaamteloos veel pakketjes thuis bezorgd. 

Jij bent altijd online te vinden, het liefst shoppende bij een mode webshop. Vind jij hierbij het gemak waarmee je door de site navigeert ook altijd zo belangrijk? Kun jij schrijven en ben jij óók nog eens een commercieel denker? Mooi! Dan solliciteer je nu voor de functie van junior category manager bij Fashionchick.nl.

Over Fashionchick & Sanoma

Sanoma is een mediabedrijf met het grootste en meest diverse portfolio van Nederland. Dankzij haar sterke merken heeft het bedrijf een goede marktpositie in de media-industrie. Niet alleen op het gebied van magazines staat Sanoma sterk, maar ook televisie, events, customer media, e-commerce sites en apps doen het ontzettend goed.

Binnen het creatieve en internationaal georiënteerde Sanoma is Fashionchick één van de bekendste titels. Het is de grootste online winkelstraat voor vrouwen die maandelijks meer dan 2.500.000 bezoekers trekt. Via de site kun je doorklikken naar verschillende webshops om de producten direct te kopen.

Jouw rol

Als category manager stagiaire bouw je mee aan het succes van Fashionchick en ben jij verantwoordelijk voor niet 1, niet 2 maar meer dan 700 categorieën van Fashionchick en Styletoday. En dat betekent dat jij zorgt dat al die categorieën er tiptop bij staan, qua tekst, beeld en natuurlijk de producten. Zo zal je dus veel teksten gaan schrijven en eindeloos door de leukste fashion moeten scrollen, en vooruit, we zullen het je echt niet kwalijk nemen als je zelf dan ook af en toe wat koopt ;)

Binnen deze stage schakel je met zo’n beetje de hele afdeling, denk aan: de sales toppers over toppagina’s, onze cijfertjes koning over waar nog veel te behalen valt, onze computernerds over wat er aangepast moet worden en natuurlijk de enige échte fashionchicks over thema’s en trends.

Wij zoeken iemand..

Die we ‘s nachts wakker kunnen maken om online te shoppen

Met een passie voor (dames)mode

Met een kritische blik, oftewel de ‘het-kan-altijd-beter/leuker/mooier-mentaliteit’

Met een vlotte (en perfectionistische) pen, nou ja toetsenbord dan

Met commercieel inzicht

Die creatief genoeg is om vijf verschillende teksten over hetzelfde onderwerp te schrijven

Die niet op zijn/haar mondje gevallen is

Die communicatief sterk, zelfstandig, proactief en flexibel is

Die HBO studeert (we kunnen je alleen aannemen als je verbonden bent aan een geaccrediteerde opleiding)

Wat wij bieden

Stage voor minimaal 4 dagen per week

Flexibele werktijden mogelijk

Een vaste vergoeding per maand

Een jong team met veel ambitie

Een stage waar schrijven, mode en online marketing samenkomen

Interesse?

Mail je C.V. met motivatie naar: Janneke.tendam@sanoma.com


Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer