Warme Winter Musthaves

Het is ècht winter in Nederland!

Helaas hadden we geen witte kerst, maar met de vorst van de afgelopen week, heeft de winter toch in alle hevigheid toegeslagen. Vandaag wordt de eerste marathon op natuurijs gereden en op veel plekken in Nederland vriest het zelfs overdag enkele graden!
Misschien ben jij wel één van de durfals die zich met dit weer ook op natuurijs waagt. Uiteraard pak je je dan goed in tegen de barre weeromstandigheden. Maar ook als je gewoon naar school of naar je werk gaat, is het belangrijk om je goed aan te kleden.

Een griepje of blaasontsteking heb je met dit weer namelijk zó te pakken! Gelukkig hebben we genoeg keuze uit heerlijk warme winterkleding. En dat is absoluut geen geitenwollensokken mode
Letterlijk en figuurlijk 'Hot' is de Beanie deze winter. De beanie is een wollen muts, je draagt 'm nonchalant en een beetje afgezakt (plaatje 1). Het is dé ultieme winteraccessoire en diverse sterren zijn er al mee gespot, van Keira Knightley tot Agyness Dean. De muts past bij alle grote wintertrends, van folklore tot rock chick-look en zelfs bij een glamour outfit.

 FASHIONCHICK WINTER MUST-HAVES

Gebreide muts

Beanie, Otto, € 27,99

handgemaakte...

Pet met klep, Esprit, € 17,95

vest

Warm vest, Wehkamp, € 44,95

WIN WIN WIN
Ook hélemaal van deze tijd zijn de Snowjoggers die je deze maand kunt winnen bij Fashionchick. 
Kijk hier hoe je kans maakt op zo'n paar snowboots! 
Ga jij wintersporten dit jaar? Doe dan nú vast inspiratie op voor je outfit!
Kijk bij Cool op de Piste of Fashionable Snowboarchick. 

Enjoy!

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Reageer

  Login om kans te maken
 • Ellen 8 jaar geleden

  Hihi coole must, die witte van brunotti!

 • Mieke 8 jaar geleden

  Beanie,snowjoggers,lange sokken,dik vest,winterjas,handschoenen,sjaal..........en zelfs warm ondergoed voor mij! Ik fiets van de ene client naar de andere elke dag.........Brrrrrrr

 • Aart 8 jaar geleden

  De Minnetonka's blijven geweldig!