Ware jeans-liefde met gsus sindustries

Advertorial

De perfecte jeans is als de perfecte man; bijna onvindbaar. Maar gsus sindustries speelt met de Jeans With Benefits voor ultieme datingsite. Voor die spijkerbroek dan. Geen beknelde benen meer of schurende stofjes, maar broekjes zacht als satijn. Soms letterlijk. Jeans had nog nooit zo veel voordelen.

gsus sindustries jeans with benefits

Jeans with benefits

Denim is sinds de ontdekking in 1873 veel veranderd. Hij evolueerde met stretch stof, stone wash, flaired en skinny modellen. Maar nu gaat gsus sindustries een stapje verder. Niet alleen verschillende modellen en maten zijn beschikbaar, ook bijzondere andere voordelen werden plots een mogelijkheid. Jeans With Benefits noemt gsus het. Zo is er de Aloë Vera jeans. Deze denim werd gedompeld in dit verzorgende goedje. Daardoor voelt hij niet alleen zijdezacht, ook verzorgt hij elke keer dat je hem draagt de huid van je benen. Ze blijven ze jong, zacht en wordt je huid beschermd tegen schadelijke stoffen.

Onze ander favoriet is de Sateen finish. gsus sindustries weeft deze broek als satijn; vier draden boven, eentje onder. Hierdoor ontstaat een heerlijk zachte stof met een lichte glans. Door extra stretch zit de broek als gegoten. De ware jeans-liefde is gevonden.

Fashionchick favourites

The Olivia 604-BLWOgsus sindustries Gsus Sindustries
€ 99,99 € 50,00
The Rosa 409-GGWOgsus sindustries Gsus Sindustries
€ 129,99 € 65,00
The Cherry 506-SARIgsus sindustries Gsus Sindustries
€ 99,99 € 50,00

Welke feature zou jij nog graag toevoegen aan je favoriete jeans?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer

    Log in om te reageren
  • Sylvana 3 jaar geleden

    Ik merk soms dat ik last heb van de naden bij sommige goedkopere jeans. Dus zo'n sateen finish lijkt me wel wat.

  • katja 3 jaar geleden

    Het zelf kunnen samenstelleno van je jeans. Soort van custommade. Beetje losser bij de taille, beetje langer of juist korter.. En dan wel voor een betaalbare prijs natuurlijk