Wanderlust, feestjes en poezenplaatjes

Nu Merel met zwangerschapsverlof is, mag ik jullie iedere week op de hoogte brengen van wat er hier achter de schermen allemaal gebeurd. Dat betekent dat ik foto's met jullie deel van alle feestjes, borrels en events waarbij we aanwezig zijn, dat ik jullie up to speed hou wat betreft alle  nieuwe kleding die met vrachtwagens vol bij de redactie afgeleverd worden (zo voelt het tenminste) en dat jullie zeer regelmatig kattenfoto's voorbij zien komen. Want mode en katten is toch het leukste dat er is?

FC Weekly

Maar de FC Weekly staat, net als de rest van Fashionchick, deze maand ook in het teken van vakantie. En wanderlust. Want reizen doen we graag. En veel! Zo vertrok Amanda naar Ibiza en liggen mijn tickets naar Mallorca al klaar. Anne gaat naar Italië en ook Fleur vertrekt naar het zonnige Mallorca. Bereid je dus maar voor op jaloersmakende kiekjes in bikini mét cocktail in de hand. Ga jij nog op vakantie? We zien de foto's graag voorbij komen!

De week van Fashionchick in foto's

FC Weekly

L R Vorige week hostten wij het Fashionchick Bloggercafé tijdens de openingsavond van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Eve, Noor, Maureen en Iris vertelden alles over hun road to success...

FC Weekly

L R Amanda chillde er rustig op los op Ibiza. Jaloersmakend? Welnee!

FC Weekly

L Anne kocht een cadeautje voor zichzelf maar de poes lijkt er mee weg te lopen...
R A flower a day... Hoe leuk is dit bloemenstalletje dat Marjolein tegenkwam? 

FC Weekly

L De babykamer van Merel is af! En wat is -ie móói geworden!
R Amanda steunt Women for Women met prachtige lippenstift van Charlotte Tilbury. *smak* 

FC Weekly

L Inspiratie alom in FOAM!
R Ik ging aan de slag met glitters en dit is het resultaat!

Happy weekend! 

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.