Fashionnews

Waarom op vakantie met je lief een goed idee is

Marthe, 10 augustus 2017

Waarom op vakantie met je lief een goed idee is

vakantie lover

Er zijn weinig dingen die fijner zijn dan vakantie: de boel voor een week of twee even de boel laten om vervolgens helemaal uitgerust weer terug te keren. 

Misschien wel nog fijner is om die vakantie in kwestie door te brengen met je lief. Hoef je de hele vakantie niet van zijn (of haar) zijde af te wijken, zonder verplichtingen van de buitenwereld. Collect moments, not things wordt er wel eens geroepen. En tja, een vakantie is natuurlijk de ideale gelegenheid om dat samen te doen. Daarnaast is een fijne vakantie een boost voor jullie relatie: waar jullie in het dagelijks leven vaak langs elkaar heen leven, brengt vakantie mensen (jullie dus!) vaak nader tot elkaar. Een merk dat dat begrijpt is TUI. En dus startten zij samen met SBS het Last Minute love team. 

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

It's a love story! 

Dit Last Minute Love Team maakte vier nietsvermoedende koppels héél erg blij met een Last Minute vakantie. Een van die nietsvermoedende koppels zijn Linda en Frans. Het duo is slechts één keer samen op vakantie geweest. Tijdens die vakantie heeft Linda, powervrouw die ze is, Frans zelfs ten huwelijk gevraagd! 5 jaar verder is het koppel getrouwd en ouders van een dochter. Maar samen op vakantie gaan, dat is er nog niet van gekomen. Daar moest wat aan gedaan worden, vond TUI. En dus verrasten zij in samenwerking met het SBS Last Minute love team  het stel én hun dochter. Hoe? door ze de kans te geven om eens even lekker te genieten met z'n drieën. En dat leverde mooie beelden op. Kijk maar eens naar de video hierboven. Gesmolten hart gegarandeerd. 

Dit mag er mee in je koffer 

0MK1020 SunglassesDesigner zonnebrilMonnier Frères
€ 230,00
Off-shoulder blouse met knoopMango Mango
€ 25,99
Bandeau Scalloped Bikini - Light PinkMy Jewellery My Jewellery
€ 29,95
Dames strandtas in beige - bpc bonprix collectionstrandmodeBonprix
€ 25,99
AllSaints Pam denim shorts met destroyed lookAllSaints de Bijenkorf
€ 98,00 € 46,40
Espadrilles - SunMy Jewellery EspadrilleMy Jewellery
€ 34,95

Ben jij ook toe aan zo’n Last Minute vakantie? Check dan even alle fantastische Last Minute vakanties van TUI op www.toeaantui.nl.

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer