Fashionnews

Waarom je op 19 augustus naar STRAF_WERK wil

Marthe, 27 juli 2017

Waarom je op 19 augustus naar STRAF_WERK wil

strafwerk1

In de zomer hebben we festivaltechnisch gezien echt helemaal niks te klagen. Oké, misschien één dingetje dan. Dat het nogal lastig kiezen is. Want er is werkelijk íeder weekend wel een feestje te vinden. En tja, dan moeten er keuzes gemaakt worden. 

Die keuzes kunnen dan nog al eens lastig zijn. Mocht je nog wat hulp nodig hebben, dan hebben wij nog wel een suggestie. Namelijk STRAF_WERK festival. Het elektronische muziekfestival viert dit jaar zijn vijfde verjaardag op Blijburg. En wat doe je als je jarig bent? Juist, je viert feest. En een groot feest, dat belooft het te worden. Voor deze editie heeft de organisatie namelijk een paar van de grootste DJ's uit de house- en techno scene weten te strikken. Een greep uit de breed gevulde line-up: Âme, Jenifer Cardini en Maya Jane Coles en Amsterdams eigen Tom Trago. 

stafwerk locatie

Met je blote voeten in het zand

Mócht de line-up je nog niet hebben overtuigd dan nog oven over de locatie. Want het is op weinig plekken fijner feesten dan op Blijburg. Zo dans je er met je blote voeten in het zand, kom je even op adem langs het water (mét uitzicht over de stad) en zie je 's avonds het zonnetje de zee (of nouja, het IJ) in zakken. Op het terrein zijn verschillende stages te vinden: in Casa Bacardi dans je op gezellige disco deuntjes en in The Terrace voorzien aanstormende DJ's je van de tofste live-acts of zoek het wat groter op bij The Hidout, gehost door het label Hot Since 82. Kortom: een feestje dat je niet mag missen. Dus, see you at Blijburg op 19 augustus? koop tickets

Oh, en dit kun je aan! 

Velvet Headband - GreyMy Jewellery My Jewellery
€ 12,95
CoshX® Retro Cat Eye Zonnebril Goud met grijze lenzen en eenbridge - Fashion Item Gray Gold UV400Coshx® bol.com
€ 21,99
Witte verfraaide kimono met lange mouwen en printRiver Island River Island
€ 60,00
Rebecca Minkoff Schoudertas blackRebecca Minkoff Zalando
€ 299,95 € 269,95
YAS YASJEN Jumpsuit blackY.A.S. Zalando
€ 69,95 € 62,95
AllSaints ALANNA Slippers pale greyAllSaints Zalando
€ 254,95 € 152,95

Meer informatie en de complete line up vind je natuurlijk op de website

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Lees meer