Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Beauty

Waarom je nooit met je benen over elkaar moet zitten bij de kapper

Kristel, 02 maart 2018

Waarom je nooit met je benen over elkaar moet zitten bij de kapper

Benen over elkaar kapper

Of je het nu leuk vindt of niet, eens in de zoveel tijd moet je er toch aan geloven: een bezoekje aan de kapper. Als je het niets vindt, kun je het jezelf maar beter zo comfortabel mogelijk maken. Tijdschriftje erbij, benen over elkaar… Al kun je dat laatste beter niet doen.

Tenminste, als je niet over een paar dagen wéér naar de kapper wil. De kans is namelijk groot dat je coupe scheef wordt geknipt als je met je benen over elkaar zit. Ai.

Met je kin op je borst

Je hoofd een stukkie omhoog doen of je kin op je borst leggen: het zijn geen vreemde verzoekjes als je in de kappersstoel zit. Maar dat je stil blijft zitten en de orders van je kapper opvolgt, zijn niet de enige dingen waar je op moet letten. Je houding blijkt minstens zo belangrijk te zijn, zo vertelt haarstylist Lacy Redway aan Allure. Veel vrouwen zitten met hun benen over elkaar, maar dat kan ertoe leiden dat je haar ongemerkt scheef wordt geknipt. Dit komt doordat je ook een beetje scheef in de stoel zit. Als je de volgende keer bij de kapper zit, weet je dus wat je te doen staat. Lekker laten hangen, die benen.

Lees ook: 5 handige haar hacks

Bron: VIVA | Beeld: Imaxtree

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer