menu
Fashion

Waarom je een festivalbandje niet lang moet dragen

Irina, 02 september 2019

Lowlands, WOO HAH, Tomorrowland, Sziget... de zomer had ons weer eens genoeg te bieden dit jaar. Hebben jullie je festivalbandje nog om? 

Als het antwoord op die vraag "ja" is, hebben wij slecht nieuws voor je: je kunt hem beter afdoen. Ook al staat het ontzettend leuk en zitten er veel herinneringen aan; zo'n bandje brengt veel vuiligheid met zich mee

Afdoen, die handel

Volgens microbioloog Alison Cotell zitten er zelfs 20 keer meer bacteriën op festivalbandjes dan op kleding. Sterker nog: als je al wondjes hebt, kan je bandje voor infecties zorgen. Je kunt zelfs voedselvergiftiging krijgen als je de bacterie per ongeluk binnen krijgt. Bah! Dat willen we niet hebben. Voortaan niet te lang wachten, dus. Maak in plaats daarvan héel veel foto's. Dan heb je genoeg bewijs om terug te kijken op heerlijke dagen en slapeloze nachten.

Draag liever deze items

leren armband zwart met sluiting 19cm ZIA731Z-S

NIET BESCHIKBAAR

Zinzi | Zinzi

(Zwart)

ZINZI gevlochten lederen armband in het zwart. Met zilveren uiteinden met oog om een ZINZI sluiting aan te bevestigen. Deze armband is inclusief sluiting. Gevlochten sieraden zijn helemaal hot en in combinatie met de lederen band zal deze armband zeker de show stelen.
Ga naar Zinzi
zilveren armband zwart gerodineerd wit 60mm diameter ZIA839Z

NIET BESCHIKBAAR

Zinzi | Zinzi

(Wit)

ZINZI zilveren armband in zwart gerodineerd. Extra stijlvol met drie zilveren beads, die rondom bezet zijn met witte zirconia's. De armband heeft een handige magnetische zilveren sluiting. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.
Ga naar Zinzi
roggenleren klemarmband blauw one-size ZIA942BL

NIET BESCHIKBAAR

Zinzi | Zinzi

(Blauw)

ZINZI roggenleren armband in de kleur diepblauw. Met twee massieve zilveren Zinzi uiteinden. Breed uitgevoerd 13mm. Geeft een stoere draai aan je outfit en makkelijk te combineren met andere Zinzi sieraden. Ook verkrijgbaar in paars, zwart en bruin.
Ga naar Zinzi
zilveren gourmet armband turquoise koord 18-21cm ZIA1095T

NIET BESCHIKBAAR

Zinzi | Zinzi

(Turquoise)

ZINZI zilveren gourmet armband met modieus turquoise koord geweven door schakel. Breedte van armband 8mm. De lengte is te variëren tussen 18 en 21cm. Met herkenbaar Zinzi hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.
Ga naar Zinzi
zilveren parelarmband oranje met sluiting 20cm ZIA401K-S

NIET BESCHIKBAAR

Zinzi | Zinzi

(Oranje)

ZINZI armband met parels in oranje-koraalkleur. De parels zijn 8mm groot. Inclusief mooie ronde siersluiting van 15mm.
Ga naar Zinzi
zilveren strakke armband geel verguld 60mm diameter ZIA681G

NIET BESCHIKBAAR

Zinzi

ZINZI schitterende zilveren geel vergulde armband met handige zilveren magnetische sluiting. In een standaardmaat van 60mm diameter. Gemakkelijk om te doen en de strakke vorm blijft. De armband is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.
Ga naar None
leren armband wit met sluiting 19cm ZIA730W-S

NIET BESCHIKBAAR

Zinzi | Zinzi

(Wit)

ZINZI gevlochten lederen armband in de kleur wit, inclusief ronde sluiting en zilveren uiteinden. Gevlochten sieraden zijn helemaal hot en in combinatie met de lederen band zal deze armband zeker de show stelen.
Ga naar Zinzi
zilveren gourmet armband rosé verguld roze koord 18-21cm ZIA1095R

NIET BESCHIKBAAR

Zinzi | Zinzi

(Roze)

ZINZI zilveren rosé vergulde gourmet armband met modieus zacht roze koord geweven door schakel. Breedte van armband 8mm. De lengte is te variëren tussen 18 en 21cm. Met herkenbaar ZINZI hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een langdurige glans.
Ga naar Zinzi
zilveren armband rosé verguld hartjes 4,5mm breed ZIA1798R

NIET BESCHIKBAAR

Zinzi | Zinzi

ZINZI zilveren armband rosé verguld in hartvorm. De lengte van de armband is te variëren van 17 tot 19cm. Met herkenbaar ZINZI hartje bij de sluiting. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en extra rosé verguld.
Ga naar Zinzi
3 festival kapsels binnen 3 minuten

Lees ook

3 festival kapsels binnen 3 minuten

Advertorial

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer