Vurig Valentijn met Hunkemöller lingerie

Waar 2012 nog maar een paar dagen oud lijkt, staat de dag van de liefde toch al weer bijna voor de deur. Een van mijn lievelingsdagen! Want men mag het commerciële kitsch noemen, ik heb Valentijn in mijn hart gesloten. Ik laat hartjeschocolade, cheesy Rom Coms en bossen rozen ieder jaar weer zonder schaamrood op mijn kaken aanvoeren. Hunkemöller doet dit jaar lekker met mij mee. Deze lingeriegigant heeft een heerlijke Valentijnscollectie voor ons van stal gehaald.

Hunkemöller valentijn collectie

Lovely lace en vurig rood

Hunkemöller vult haar collectie met vurige rood in alle soort en vormen. De Valentijn Maximizer is een BH die op een natuurlijke manier met minimaal 2 cupmaten vergroot. Ideale lingerie voor een kleine "zelfvertrouwen boots". Wie meer voor de naturel romantiek gaat, kiest een van de BH's met romantische bloemenprint met matching bottomsDe transparante nightwear setjes zijn bijna te mooi om te verstoppen. Daredevils combineren ze op een privé diner met een gesloten blazertje en mooie pantalon. Oe la la...

Het wordt een vurige Valentijn als het aan Hunkemöller ligt. Hun credo op 14 februari: Neem het initiatief, scoor een mooi setje en vier deze dag in stijl! Omdat goede voorbereiding het halve werk is, hebben we de verleidelijke Valentijn musthaves voor je op een rijtje gezet.

Hunkemöller Valentijn lingerie

Seetrough top

HUNKEMÖLLER
€24,99

String in bloemmotief
HUNKEMÖLLER
€12,99

Strapless BH

HUNKEMÖLLER
€27,99

Maximizer push-up
HUNKEMÖLLER
€29,99

Brazilian met hartjesprint

HUNKEMÖLLER
€6,99

Babydoll top

HUNKEMÖLLER
€34,99

Rood kanten BeugelBH

HUNKEMÖLLER
€27,99

Stringboxer
HUNKEMÖLLER
€6,99

Slipdress

HUNKEMÖLLER
€24,99

Valentijnlover of hater, val jij voor deze sassy lingerie?

voeg toe aan mijn favorietenVoeg Hunkemöller toe aan jouw favoriete webshops op Fashionchick.

liefs, Marlies Bax,